Σητεία Κρήτης: Αποκεφάλισε ιδιόκτητο κουτάβι!


Ένα φρικιαστικό περιστατικό κατήγγειλε η Δέσποινα Λ. στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Σύμφωνα με την προαναφερθείσα, κάποιο κτήνος αποκεφάλισε το κουτάβι της φωτογραφίας, ηλικίας μόλις 6 μηνών, στο χωριό Ζήρος Σητείας Κρήτης.

Ο δολοφόνος ομολόγησε την πράξη του στην ιδιοκτήτρια του ζώου και αναμένεται η αυτόφωρη σύλληψή του από την αστυνομία.


8 σχόλια:

  1. να μην προλάβει να δει το ξυμέρωμα ο γρόθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ!! ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ!!!!! Η ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ,ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ 37 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΩ ΠΌΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΆΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ, ΟΜoΣ. ΝΑ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΑΖΕ ΚΑΠΟΣ, ΑΝ ΟΧΙ ΡΙΖΙΚΑ ΤΙΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ [ΔΟΛΟΦΟΝΟ]... Η ΓΙΤΟΝΙΣΣΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ ΣΚΥΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΣ Κ ΕΜΕΙΣ ΈΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ 7 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΊΖΕΙ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΚΥΠΟ, Ο ΣΚΥΛΟΣ ΑΓΡΙΕΎΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ,, ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΙΛΥΜΕΝΑ ΣΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΗΣ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ,ΜΙΑ ΜΕΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑ, ΕΝΏ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ , Ο ΣΚΥΛΟΣ ΒΓΕΝΕΙ ΕΝ ΑΓΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ Κ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΕ Κ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΜΙΆ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Κ ΠΕΘΑΊΝΕΙ,,,, ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ, ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΟΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΘΑ ΣΚΟΤΟΝΑΝ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΙΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ?????????.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΎ ΠΕΡΊΕΡΓΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΙΣΗ ΣΑΣ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΉΣΕΙ... ΜΙΛΆΩ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΆ Κ ΑΚΡΕΑ ΟΜΟΣ ΟΧΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΉ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς ali.hari. Σου χρειάζεται και εσένα αποκεφαλισμός κοπρίτησα. Μετα αφού σου εχω κόψει το κεφάλι θα σου εξηγίσω τους λογους που θέλεις γιατι το έκανα αυτο . ΗΛΙΘΙΑ.

      Διαγραφή
  5. αν δεν σας κάνει αίσθηση μία τέτοια πράξη και ψάχνετε να βρείτε λόγους να δικαιολογήσετε τον δράστη, τότε είσαστε κι εσεις άρρωστος ψυχολογικά. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΖΩΑ.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Η ιστορία του ανθρωπίνου είδους μιλάει από μόνη της για την σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης ψυχής στο πέρασμα των αιώνων και τον κακό που προκάλεσε στο πέρασμα των αιώνων και που συνεχίζει να προκαλεί.

    Υπάρχει λύση και λέγεται εφαρμογή των ΝΟΜΙΜΩΝ μέσων για επίλυση του προβλήματος και όχι της ωμής βίας που υποδηλώνει έλλειψη ορθής σκέψης και ασταθούς ψυχισμού. !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και κάτι ακόμα :

    Προσωπικά αλλά και δύο φίλες από γειτονικές πολυκατοικίες, έχουμε βρεθεί στην πολύ δύσκολη θέση της επίθεσης από κάποιο ζώο (συγκεκριμένα βέλγικο λυκόσκυλο) και μάλιστα λόγω ανευθυνότητας του ιδιοκτήτη και γείτονά μου. ουδέποτε στράφηκα εναντίον του ζώου. Φρόντισα όμως να κινητοποιήσω τους ίδιους τους φιλόζωους και τον κτηνίατρό του εναντίον του προκειμένου να μην υπάρξει συνέχεια με ενδεχόμενα θύματα κάποιους ανθρώπους ή άλλα κατοικίδια.

    Τίποτα δεν γίνεται χωρίς προσπάθεια και σκέψη.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υστερόγραφο : είμαι ιδιοκτήτρια τριών σκυλιών (το ένα είναι γιγαντόσωμο και άγριο) και φροντίζω για την ασφαλή (προς πάσα κατεύθυνση) βόλτα τους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld