Το όνομά μου είναι Ιησούς και αυτή είναι η ιστορία του θανάτου μου




Τώρα που πέθανα απέκτησα ένα όνομα και σύντομα θα ξεκουραστώ με αξιοπρέπεια. Το όνομά μου είναι Ιησούς και αυτή είναι η ιστορία μου για το πως πέθανα.

Εάν μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί σας, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην κλάψετε για μένα. Η ταλαιπωρία μου έχει λήξει, δεν τρέμω πλέον από το κρύο και την πείνα για μια μπουκιά τροφή. Τώρα που η νεκροψία μου έχει ολοκληρωθεί, θα ξεκουραστώ σε ένα αγρόκτημα. Θα είμαι σε ένα μικρό λάκκο μαζί με τον Sammy, ένα μικρό πίτ μπουλ, τον Τζέικ, ένα ροτβάιλερ και την Ζήνα, έναν Μεγάλο Δανό. Ελπίζω ότι θα φθάσω στην γέφυρα του ουράνιου τόξου, γιατί έχω πολλούς φίλους να συναντήσω εκεί.



Μακάρι να μπορούσα να σας πω ότι δεν άφησα την άθλια ζωή μου πεινασμένος, αλλά αυτό θα ήταν ένα μεγάλο ψέμα. Πέθαινα από την πείνα και το κρύο.. Όταν ήρθαν να με βοηθήσουν ήταν πλέον αργά.. 

Ένας πολίτης κάλεσε στο Αστυνομικό τμήμα του Λέξινγκτον να καταγγείλει την κατάστασή μου, μα όταν έφθασαν με βρήκαν νεκρό, κατεψυγμένο από το κρύο, αλυσοδεμένο στην αυλή, χωρίς τροφή και νερό. Πήραν το σώμα μου που ζύγιζε μόλις 2 κιλά και μαζί με τους φίλους μου Jasper και Jasmine οι οποίοι εξακολουθούν να αγωνίζονται για τη ζωή τους, μας μετέφεραν στο νοσοκομείο. 


Η νεκροψία έδειξε ότι αιτία θανάτου ήταν η αφυδάτωση και η πείνα. Πέθανα με δύο φύλλα στο στομάχι μου ... τίποτα άλλο. Η χοληδόχο κύστη μου είχε διευρυνθεί λόγω της πείνας. Η αστυνομία θα κινήσει διαδικασίες για να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο βασανιστής μου.
 

Η βοήθεια ήρθε πολύ αργά για μένα, αλλά ίσως η ιστορία μου βοηθήσει ώστε να σωθεί ένα άλλο ζώο από την ίδια μοίρα, μέσω της ευαισθητοποίησης. Παρακαλώ μην περιμένετε για να καταγγείλετε μια κακοποίηση. 

Και πάλι  σας ζητώ να μην κλαίτε για μένα. Είμαι χαρούμενος, δεν υποφέρω πια..

Το όνομά μου είναι Ιησούς. Πέθανα στα χέρια ενός βασανιστή ζώων. Γίνετε η φωνή μου. Μοιραστείτε την ιστορία μου.



8 σχόλια:

  1. Διαβάζοντας αυτή τη σπαρακτική ιστορία και κοιτάζοντας το άψυχο κορμάκι του μικρού μας Ιησού ....δεν έχω δάκρυα να χύσω, τόσο πολύ πονάω. Τα σπλάχνα μου σπαρταρούν από πόνο. Αλλά δάκρυα δεν βγαίνουν. Θέλω να σκύψω να φιλήσω τα ποδαράκια του και να παρακαλέσω γιά συγχώρεση εκ μέρους μιάς βάρβαρης ανθρωπότητας. Πολύτιμες ψυχές χάνονται, η ικμάδα της ζωής τους χαραμίζεται, η χάρη και η ευλογία που έχουν γιά το κόσμο εξανεμίζεται..... γιατί εν μέσω αφθονίας αγαθών, οι κλειστές καρδιές και η ψυχρή άνανδρη ισχυρογνωμοσύνη φτωχαίνουν και νεκρώνουν τα πάντα. Αν δεν μπορούμε να περιθάλψουμε ένα αδύναμο πλάσμα....τότε γιά ποιό λόγο ζούμε; Γιατί υπάρχουμε; Ποιόν ευεργετεί η ύπαρξή μας; Ας ξυπνήσουμε από τη ραστώνη της πολιτικής και τους βαυκαλισμούς περί ανωτερότητας του είδους....γιατί οι πράξεις και τα τεκμήρια μαρτυρούν πολύ διαφορετικά πράγματα. Εκ των πραγμάτων συμπεραίνουμε...και τα συμπεράσματα δεν είναι κολακευτικά γιά να το θέσω όσο πιό 'κομψά' μπορώ. Γονατίζω όμως με συντριβή καρδιάς μπροστά σ' αυτό το πλάσμα που είναι το μυριοστό βρέφος Ιησούς που πεθαίνει από την ακαρδία της ανθρωπότητας, του ζητώ συγνώμη και του δίνω μιά υπόσχεση που θα τη κρατήσω όσο ζω και όσο υπάρχω: ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΦΩΝΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ και δεν θα πάψω να φωνάζω έως ότου και το ελαχιστότερο από εσάς ζήσει σε κλίμα ελευθερίας και αγάπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λυπηρη η ιστορια, αλλα μεχρι εκει. Ειναι ηλιθιο και εξοργιστικο να δινεις σε ενα σκυλι το ονομα Του Κυριου και Σωτηρα μας Ιησου Χριστου. Απορω με τη νοηοσυνη και την αντιληψη μερικων ανθρωπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε μου το ιησους ειναι ονομα δεν εχει να κανει με την ιδιοτητα του υιου του θεου ,το χριστος ειναι το σημαντικο που θα πει χρισμενος,αλλωστε η γραφη λεει οτι το ονομα ηταν εμμανουηλ,που θα πει ο θεος μαζι μας.ματθαιος 1,18-25

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΙΗΣΟΥΣ, 'Η ΑΛΛΙΩΣ JOSE ΙΣΠΑΝΙΚΑ, JOSHUA ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΤΛ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΕΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΑΘΩΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ, ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΑΚΡΥΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΑΒΟΗΘΗΤΗΣ ΨΥΧΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΚΟΛΛΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΖΩΟΥ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΕ ΟΧΙ ΑΛΛΟΥ

      Διαγραφή
  3. δε νομιζω σε καμοια περιπτωση οτι αυτο εγινε απο ασεβεια κ ειρωνια(δλδ το να ονομαστει ετσι η ψυχουλα)αλλα για να δειξει οτι οπως ο Ιησους θυσιαστηκε για να σωθουν καοιοι αλλοι..ετσι κ αυτη η ψυχουλα μεσα απο τη θυσια της προσπαθει να σωσει καποιες αλλες ψυχες...ετσι λοιπον πιο ασεβεια βρισκω οτι εμεις ,οι ανθρωποι παρα τη θυσια του Σωτηρα μας τον απογοητευουμε πλεον καθε μερα με την ακαρδη συμπεριφορα μας προς ολες τις δημιουργιες του Πατερα μας παρα την τολμη για τη χρηση του ονοματος του..ας δουμε την αληθεια στη καθε περιπτωση κ ας μην ψαχνουμε σαν αλλοι δημοσιογραφοι να στρεψουμε τη προσοχη αλλου...σου ζητω συγνωμη ματια μου κ σου ορκιζομαι οτι κ γω οσο ζω θα προστατευω τα αδερφια σου που δινουν σε καθε γωνια της γης τη δικη τους μαχη,συμπεριφεροντας τους ισαξια με τις διποδες δημιουργιες...

    ΥΓ:ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. na mpei gylaki autos pou to afhse etsi..na balei myalo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...είναι δυνατόν ένας πραγματικός άνθρωπος να μην κλάψει για αυτό το σκυλάκι και τους φίλους του ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βλασφημεις το όνομα Κυρίου. Το όνομα Ιησούς σημαίνει Σωτήρας. Ανάθεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld