Η απάντηση του Δήμου Πειραιά μετά τις δηλώσεις του Δημάρχου για τα αδέσποτα


Μετά τον θόρυβο που ξέσπασε με το χθεσινό δημοσίευμα του dogw0rld, όπου ο Δήμαρχος Πειραιά σε ραδιοφωνική εκπομπή υποστήριξε ότι ''όποιος ταΐζει τα ζώα στο δρόμο, μισεί τα παιδιά'' (διαβάστε ΕΔΩ), ο Δήμος Πειραιά απέστειλε σήμερα δελτίο τύπου προκειμένου να μαζέψει τα αμάζευτα.


 
Με αφορμή διάφορες απόψεις που εκφράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πειραιά, ξεκαθαρίζεται ότι:


«Η δημοτική αρχή ήταν και είναι απέναντι σε όλους εκείνους που θεωρούν ότι τα ζώα είναι “αντικείμενα” που όταν τα βαριούνται μπορούν να τα εγκαταλείπουν.

Η δημοτική αρχή ήταν και είναι απέναντι σε όλους εκείνους που τα κακοποιούν και τα εκμεταλλεύονται με διάφορους τρόπους.

Η δημοτική αρχή ήταν και είναι απέναντι σε όλους αυτούς που δήθεν τους μοιράζουν “φαγητά”, αλλά στην πράξη επιχειρούν να τα δηλητηριάσουν. Ο σεβασμός και η αγάπη για τα ζώα είναι καθημερινή πρακτική και αυτή στον Πειραιά αποδεικνύεται μια και κανείς όπως γινόταν στο παρελθόν δεν μπορεί να “εξαφανίζει” τα ζώα εν μια νυκτί.

Ο σεβασμός και η αγάπη για τα ζώα αποδεικνύεται εμπράκτως με το ότι για πρώτη φορά δημιουργείται από το Δήμο Πειραιά στη Φρεαττύδα, πρότυπο πάρκο για να παίζουν τα ζώα.

Ο σεβασμός και η αγάπη αποδεικνύεται από την ενεργοποίηση της συμφωνίας που είχε καταργηθεί στο παρελθόν με τον ΠΕΣΥΔΑΠ για την φροντίδα των αδέσποτων, αλλά και με τη συνεργασία της δημοτικής αρχής με τις φιλοζωικές οργανώσεις της πόλης.

Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού.»  



2 σχόλια:

  1. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Άρες μάρες - χαζομάρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τώρα μας έπεισες.......να σου ζητήσομε και συγγνώμη που σε κακολογήσαμε, άντε πολιτικάντη πάρε καμιά σύνταξη αφού έχεις εξασφαλίσει το μέλλον γιά όλο σου το σόη......βαρεθήκαμε να βλέπομαι τα μούτρα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld