Η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης ζητά εθελοντές!


Τα περιστατικά εγκατάλειψης συνεχώς αυξάνονται και χρειαζόμαστε την βοήθειά σας. Έχουμε ανάγκη από εθελοντές με αυτοκίνητο που να μένουν Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Άλιμο ή στις γύρω περιοχές που να μπορούν έστω μία φορά την εβδομάδα να προσφέρουν την βοήθειά τους για τα αδέσποτα.


Πιο αναλυτικά:


- ο εθελοντής μαζί με τους υπόλοιπους της ομάδας της ΖΕΗ θα απαντήσει σε επείγουσα κλήση για κάποιο χτυπημένο σκύλο ή γάτα και θα τον μεταφέρει στους συνεργαζόμενους κτηνιάτρους.


- θα απαντήσει σε κλήση για εγκαταλελειμμένο ζώο και θα το μεταφέρει στους συνεργαζόμενους κτηνιάτρους και από εκεί στον ανάλογο χώρο φιλοξενίας


- Θα συμμετέχει στην περιποίηση των αδέσποτων σκύλων και γάτων που φιλοξενούνται από την ΖΕΗ.


- Θα αναλαμβάνει τον περίπατο των σκύλων που φιλοξενούνται από την ΖΕΗ


- Ζητάμε επίσης ανθρώπους που αγαπούν τα ζώα για να φιλοξενήσουν προσωρινά έναν σκύλο ή μια γάτα που χρειάζεται περίθαλψη ή ψάχνει για σπίτι. Η φιλοξενία μπορεί να είναι για ένα σαββατοκύριακο ή και για περισσότερο αν το θέλετε και μπορείτε.


Αν αγαπάτε τα ζώα αλλά ο τρόπος ζωής δεν σας επιτρέπει να έχετε μόνιμα ένα κατοικίδιο, δείτε το σαν ευκαιρία να γευτείτε την χαρά της επαφής με υπέροχα πλάσματα και παράλληλα να βοηθήσετε αυτά τα ζωντανά που έχουν πραγματική ανάγκη.


Όλοι οι εθελοντές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικό σεμινάριο και να ενημερωθούν δωρεάν από την εκπαιδεύτρια ζώων Παρασκευή Κυριακουλάκη και από μέλη της ΖΕΗ.


Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στέλνοντας e-mail στο info@zeil.gr (διευκρινίζοντας αν ενδιαφέρονται για προσφορά εθελοντικής βοήθειας ή φιλοξενία ζώων) με το ονοματεπώνυμό τους, τηλέφωνο επικοινωνίας, μέρες και ώρες που μπορούν να διαθέσουν καθώς και περιοχή κατοικίας αν ενδιαφέρονται για φιλοξενίες.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld