Κεφαλονιά: Η οργάνωση Animal Trust βοηθά τα αδέσποτα θύματα του σεισμού


Το Animal Trust Κεφαλονιάς (Kefalonia Animal Trust) είναι εγεγγραμένος αναγνωρισμένος Ελληνικός φιλανθρωπικός οργανισμός (αρ. 73221102003), ο οποίος διευθύνετε από μια ομάδα εθελοντών οι οποίοι συγκεντρώνουν χρήματα ώστε να οργανώνουν στείρωση, περίθαλψη και χειμερινό τάϊσμα των αδέσποτων στην Κεφαλονιά.


Όπως γνωρίζετε καλά, το νησί βιώνει δύσκολες ώρες τελευταία και το Λιξούρι χτυπήθηκε άσχημα αφήνοντας μεγάλες ζημιές και πολλοί πλέον άστεγοι που φεύγουν από το νησί αφήνουν πολλά οικόσιτα ζώα πίσω τους, και παρόλο ότι τροφή και προμήθειες έρχονται για τους ανθρώπους, τα ζώα επίσης χρειάζονται τροφή



Ωστόσο, μια εταιρία έχει μάθει για τον αγώνα των εγκαταλελειμένων και χαμένων ζώων του Λιξούρι και έχει προσφέρει στον φιλανθρωπικό οργανισμό Animal Trust Κεφαλονιάς 10 δωρεάν σακιά ξηράς τροφής αν 45 σακιά τροφής σκύλων και 45 σακιά τροφής γάτας αγοραστούν στην μειωμένη τιμή των 1,440 ευρώ, έτσι γλιτώνοντας 4 ευρώ ανά εκάστου σακιού τροφής σκύλων και σχεδόν 10 ευρώ για κάθε σακί ξηράς τροφής για γάτες. 90 σακιά μπορεί να φαίνονται πολλά, αλλά πρόκειται για ένα πρόβλημα το οποίο θα υπάρχει μακροπρόθεσμα.

Εμφανώς, το ΚΑΤ δεν θέλει να απορρίψει αυτήν την γενεόδωρη προσφορά, οπότε ζητάμε αν ο κόσμος μπορεί να υποστηρήξει ένα σακί ξηράς τροφής κάνοντας δωρεά 14 ευρώ. Δωρεές μπορούν να γίνουν είτε μέσω του λογαριασμό PayPal του ΚΑΤ (λεπτομέριες στην ιστοσελίδα του ΚΑΤ), ή στα φιλανθρωπικά καταστήματα στην Σκάλα (Τρίτη και Παρασκευή πρωί), ή στα Σβορονάτα (Δευτέρα, Τετάρτη και Παρακσευή πρωί).


Πρέπει να υπάρχουν πολλά εγκαταλελειμένα/χαμένα ζώα και πρέπει να είναι πολύ τρομαγμένα όχι μόνον πεινασμένα. Με την δική σας βοήθεια μπορούμε να βάλουμε τα δυνατά μας να τα βοηθήσουμε.




Διάσωση Ζώων Κεφαλονιάς

Η επίσκεψη σήμερα ήταν πολύ θετική και ευχαριστούμε τους Martin Green, Carol Ferguson, Cathy, Trevor και Pat Dolman από το Animal Trust Κεφαλονιάς οι οποίοι βρήκαν πολύ τροφή μέσω παρακλήσεων κλπ. Επισκεφτήκαμε το Λιξούρι, Λιβάδι, ΧΙ και όλα τα χωριά ενδιάμεσα. Βρήκαμε ένα σεβαστό αριθμό γατιών και σκύλων που χρειαζόντουσαν τροφή καθώς και κάτοικοι εν άμεσης ανάγκης υποστήριξης για τα ζώα τους διότι υπέστησαν ζημιές στα σπίτια τους κλπ. Εκτελέσαμε πολλούς ελέγχους και παραδώσαμε τροφή και στο Πανεπιστήμιο ενώ επίσης τους εξασφαλήσμαε μια ποσότητα νερού. Σχεδιάζουμε να πάμε πάλι σύντομα.Μέσα στην ομάδα ήταν και ο Peter Lee ο οποίος έχει το Αγγλόφωνο ραδιοφωνικό πρόγραμμα Peter Lee Cosmos 965 Kefalonia.



1 σχόλιο:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld