Συγκινητικό: 9χρονος έφτιαξε ιστοσελίδα για να βοηθήσει τα αδέσποτα


Ενα παιδί, εξαφανίζεται από το σπίτι του κάθε απόγευμα και επιστρέφει μετά από λίγη ώρα. Ο πατέρας του ανησυχεί και αποφασίζει να ακολουθήσει στη βόλτα του. Αυτό που αντικρίζει σίγουρα δεν το περιμένει. Μια συγκινητική και σπαρακτική ιστορία.

Μια μέρα ο πατέρας μου με ακολούθησε και έφερε κάμερα μαζί του και με τράβηξε φωτογραφίες την ώρα που τάιζα τα σκυλάκια. Ανέβασε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο και πολλοί καλοί άνθρωποι προσφέρθηκαν να με βοηθήσουν στο τάισμα των ζώων

Αυτό που ο πατέρας του 9χρονου Κεν διαπίστωσε, ήταν ότι το παιδί του πήγαινε να ταΐσει αδέσποτα σκυλιά που είχε δει σε μια γειτονιά κοντά στο σπίτι του. Κουτάβια που υποφέρουν από την ψώρα και πεθαίνουν από την πείνα.



Ο Κεν, αγαπάει τα ζώα και νοιάζεται γι' αυτά. Διαβάστε πώς περιγράφει την ιστορία του στο μπλογκ του, ο μικρός αυτός «ήρωας»:

«Ξεκίνησα να ταΐζω αδέσποτα στο δρόμο στις Φιλιππίνες όπου ζω. Μια μέρα ο πατέρας μου με ακολούθησε και έφερε κάμερα μαζί του και με τράβηξε φωτογραφίες την ώρα που τάιζα τα σκυλάκια. Ανέβασε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο και πολλοί καλοί άνθρωποι προσφέρθηκαν να με βοηθήσουν στο τάισμα των ζώων. Έτσι έφτιαξα με τον πατέρα μου αυτή την ιστοσελίδα μαζί με τον πατέρα μου. Αν θέλετε να με βοηθήσετε να ταΐσω περισσότερα ζώα, κάντε μια δωρεά.»



Καλά καταλάβατε. Το μικρό αυτό αγόρι δημιούργησε δική του ιστοσελίδα όπου διηγείται την ιστορία του και ζητάει από τον κόσμο να τον βοηθήσει να ταΐσει όσο πιο πολλά αδέσποτα γίνεται.

«Γεια σας, είμαι ο Κεν και είμαι 9 ετών. Μου αρέσουν τα ζώα, τα βιβλία, και τα διασκεδαστικά χόμπι. Δεν μου αρέσει οι άνθρωποι να σκοτώνουν τα ζώα, να τα πληγώνουν. Εγώ έχω έναν σκύλο και δύο γάτες. Πιστεύω ότι τα ζώα θα πρέπει να μεταχειρίζονται σαν άνθρωποι, εννοώ σκεφτείτε ότι και τα δύο είναι θηλαστικά (θερμόαιμα ζώα σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε). Έχουμε πόδια, έχουμε 5 αισθήσεις και φυσικά έχουμε μυαλό. Είμαστε ακριβώς το ίδιο απλά οι άνθρωποι κυβερνούν τον κόσμο περισσότερο απ' ότι τα ζώα και αυτό δεν είναι δίκαιο. Γιαυτό εγώ μεταχειρίζομαι τα ζώα με ιδιαίτερη αγάπη. Δεν υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα σε εμάς και τα ζώα.»



2 σχόλια:

  1. τυχαία ο πατέρας τον ακολούθησε και εβγαλε αυτες τις συγκινητικες φωτο.. αχου μωρε.. μα καλα για ηλιθιους μας έχουν;; παιδιά ξεκολάτε φεικ ειναι ολο το πράγμα. για τις φιλλιπίνες μιλάμε. τα λεφτά απο τις δωρεές τα χαίρονται ο "κεν" και ο πατέρας του στα ντράγκς. τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι καμμένος αγόρι μου........και οι Φιλιππίνες γράφονται με 2 π....κρετίνε !!!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld