Ομαδική δολοφονία αδέσποτων στο Χατζηκυριάκειο Πειραιά


Χθες το απόγευμα, ημέρα Παρασκευή, κάποιο ανθρωπόμορφο κτήνος προέβη σε ομαδική δολοφονία των μικρών αδέσποτων που ζούσαν στο Χατζηκυριάκειο.

Σύμφωνα με το φιλοζωικό σωματείο Πειραιά ''Πρωτοβουλία για τα αδέσποτα'' τα σκυλιά αυτά ζούσαν εκεί τα δυο τελευταία χρόνια με την φροντίδα του σωματείου, το οποίο ανελλιπώς και καθημερινώς τα σίτιζε και τα επέβλεπε.

Όμως ο δολοφόνος παραμόνευε και με δηλητήριο, όπως δείχνουν τα πτώματα, τα εξόντωσε. 


Στην περιοχή έχει τοιχοκολληθεί επικήρυξη του ΔΙΚΕΠΑΖ για τον δολοφόνο των αδέσποτων ζώων.

Το σωματείο θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες δια του δικηγόρου του και θα τιμωρήσει παραδειγματικά τους δράστες που θα αποκαλύψει η έρευνα.


1 σχόλιο:

  1. ΣΤΕΝΑΧΟΡΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΙ ΝΑ ΜΙΝΙ ΧΟΡΙΣ ΤΙΜΟΡΙΑ ΠΟΣ ΜΠΟΡΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΟΣΙΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΧΤΙΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ?ΔΕΝ ΒΡΕΤΙΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΠΕΝΙΣΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΙΠΟΣ ΘΑ ΣΙΝΕΡΤΙ!!!!!!!!!!!ΣΥΓΝΟΜΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΕΝΙΚΑ ΜΟΥ ΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΚΙ ΓΛΟΣΑ ΜΟΥ ΑΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ,ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟΣΙ ΑΛΙΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΧΑΜΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΩ 2 ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΟΣΟ! ΤΕΤΙΑ ΑΓΑΠΕΙ ΠΟΥ ΕΣΠΡΑΞΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΑ ΛΟΤΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΤΙΑΧΝΑ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΖΩΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΤΙ ΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΛΙΓΩ ΝΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΙΟΤΙΚΟ ΤΟ ΤΣΙΠ ΣΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΚΕΙ ΓΕΙΝΕΤΕ ΧΑΜΟΣ ΚΡΙΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΨΕΙΧΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld