Πάρος: Πυροβόλησαν με καραμπίνα και σκότωσαν σκυλίτσα


Άγνωστος με κυνηγετική καραμπίνα πυροβόλησε εξ επαφής και σκότωσε τη Μορένα, μια απόλυτα φιλική και καλή σκυλίτσα που βρισκόταν σε ιδιωτικό χώρο στην περιοχή Ανάληψη των Λευκών Πάρου.


Όπως καταγγέλλουν οι Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου, το φρικιαστικό θέαμα της νεκρής αιμόφυρτης σκυλίτσας αντίκρυσε ο κηδεμόνας της το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Φεβρουαρίου όταν πήγε για την καθημερινή της βόλτα και φροντίδα. Η Μορένα ήταν πυροβολημένη εξ επαφής στο αριστερό ζυγωματικό και ο χώρος και το σπιτάκι της ήταν μέσα στα αίματα. Στο χώρο βρέθηκε και το φυσίγγιο της καραμπίνας και ίχνη από πατημασιές.

Με την έκθεση νεκροψίας από τον κτηνίατρο Αντώνη Λάμπρου, που επιβεβαίωνε τον άνανδρο πυροβολισμό του ζώου, και το φυσίγγιο που βρέθηκε στο σημείο, ο κηδεμόνας της Μορένας κατέθεσε μήνυση κατ' αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα Παροικιάς.Η Μορένα ήταν μια φιλική σκυλίτσα 11 ετών, στειρωμένη, εμβολιασμένη και με microchip. Έμενε προσωρινά στο κτήμα, είχε το σπιτάκι της, είχε καθημερινή φροντίδα και βόλτες και ήταν δεμένη με αλυσίδα σε ράγα (ιμάντα) 15 μέτρων για να έχει ελευθερία κινήσεων. Άρα το σκυλί ήταν περιορισμένο και ήταν αδύνατον να επιτεθεί, πέρα από το γεγονός ότι ηταν απόλυτα φιλικό και ήρεμο.

Το έχουμε πει επανειλημμένα και έχει αποδειχτεί και από έρευνες ότι οι “ανθρωποι” που ασκούν βία στα ζώα, οι “άνθρωποι” που δολοφονούν ζώα σπάνια σταματούν εκεί. Ο δράστης οπλοφορεί και είναι γείτονάς μας εδώ στην Πάρο. Κυκλοφορεί ανάμεσα μας.0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld