Σίφνος: Δωρεάν στειρώσεις και εμβολιασμοί αδέσποτων στις 16-17 Μαρτίου


Η Animal Action Ελλάς και η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος (Ε.Δ.Κ.Ε.), θα πραγματοποιήσουν πρόγραμμα στειρώσεων και εμβολιασμών αδέσποτων ζώων στην Σίφνο για 2 ημέρες (16-17 Μαρτίου).

Το πρόγραμμα διεξάγεται ύστερα από πρόσκληση του Δήμου Σίφνου και χορηγείται από την Animal Action Ελλάς και το Fondation Brigitte Bardot.

Τι καλύπτει το πρόγραμμα:

Στόχος της αποστολής είναι να προσφερθεί κτηνιατρική βοήθεια στον αδέσποτο πλυθησμό της Σίφνου μέσω πρόγραμματος στειρώσεων και εμβολιασμών δεδομένου ότι δεν υπάρχει κτηνίατρος στο νησί. Επομένως η ομάδα θα πραγματοποιήσει:


- Στειρώσεις αδέσποτων ζώων (σκύλων & γάτων)
- Εμβολιασμούς κατά της λύσσας
- Αντιμετώπιση έκτατων περιστατικών

Η στείρωση και ο εμβολιασμός ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ζώων είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Οι δωρεές είναι αποδεκτές και θα χρησιμοποιηθούν να καλύψουν τις ανάγκες μελλοντικών αποστολών.


ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΙΦΝΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

Τι πρέπει να κάνετε:


- Ο κάθενας να ‘παγιδεύσει’ σε δικά του- αν διαθέτει- κλουβιά ή να πάρει αγκαλιά ή σε κούτα την αδέσποτη γατούλα ή το σκύλο που βρίσκεται στην αυλή, στην γειτονιά, στο καφενείο στο σουπερ μάρκετ και να τα φέρει στο προσωρινό, πιστοποιημένο κτηνιατρείο που θα έχει στηθεί στο Γλυφό (οικία κας. Ταλίλα). Εκεί θα στειρωθούν, θα εμβολιαστούν κατά της λύσσας από την έμπειρη ομάδα κτηνιάτρων της Ε.Δ.Κ.Ε. Μετά θα την παραλάβετε για να αφεθεί ελεύθερη και πάλι να ζήσει χωρίς όμως να αναπαράγεται.
- Αν έχετε την δυνατότητα, είναι καλύτερα το ζώο να παραμείνει νηστικό για 12 ώρες πριν από την επέμβαση. Επιτρέπεται μόνο η χορήγηση νερού.
- Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας επικοινωνήστε νωρίτερα μαζί μας, δηλώνοντας τον αριθμό των ζώων που πρόκειται να φέρετε.

Συμβάλλετε κι εσείς στην εικόνα του νησιού σας βοηθώντας στο δημιουργηθεί ένας υγιής πληθυσμός αδέσποτων ζώων.

Το πρόγραμμα χορηγείται από την AnimalActionHellas και το Ίδρυμα BrigitteBardot ενώ η κτηνιατρική μέριμνα, δεν θα μπορούσε να είναι δυνατή, χωρίς την εθελοντική εργασία της ομάδας κτηνιάτρων της Ε.Δ.Κ.Ε. Ευχαριστούμε και τον Δήμο της Σίφνου για την πρόσκληση.

Επιπλέον, ευχαριστούμε τους φιλόζωους εθελοντές της Σίφνου για την παροχή του χώρου, την κα. Ταλίλα Σιβάν και Ρονίτ Μεροβιτς, αλλά και την κα Φραγκίσκα Βλαχουτσάκου για την κοινοποίηση και το συντονισμό του προγράμματος.

Εάν ενδιαφέρεστε, καλέστε και δηλώστε συμμετοχή:


- Στα γραφεία της AnimalAction στο 210 38 40 010
- Στο Δήμο (κα. Φερεντίνου) 22840 33077 μέχρι την Παρασκευή.

Τις ημέρες του προγράμματος μπορείτε να έρχεστε σε επαφή με την ομάδα στο 6973 241 118 (κα. Ματαράγκα)


ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟΥΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΛΥΣΣΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ & ΣΤΕΙΡΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΛΟΥΒΙΑ ΦΥΛΑΞΗΣ-ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΕΜΠΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΤΗΛ: 22840.71510 ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΚΛΟΥΒΙΑ!



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld