8-11 Απριλίου: Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων ζώων


Όσοι παρακολουθείτε τη δράση διάφορων φιλοζωικών ομάδων, θα γνωρίζετε ήδη την τεράστια σημασία της ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ενός ζώου, τόσο για την υγεία του όσο και για τον περιορισμό της αύξησης του πληθυσμού των αδέσποτων.


Για αυτό το λόγο, η ομάδα μας με μεγάλη μας χαρά, θα συμμετέχει στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΙΡΩΣΕΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ και καλεί και όλους εσάς που φροντίζετε αδεσποτάκια να συμμετέχετε σε αυτήν την πολύ σημαντική προσπάθεια! Κατά τη διάρκεια τού προγράμματος, θα στειρωθούν αδέσποτα σκυλάκια (θηλυκά και αρσενικά) και αδέσποτα γατάκια (μόνο θηλυκά).


- ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ?
Από Τρίτη 8 Απριλίου έως και Παρασκευή 11 Απριλίου 2014.


-ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ?

Κτηνιατρική κλινική "Κυανούς Σταυρός",
Πολυτεχνείου 1 στην Νέα Λάμψακο Χαλκίδας.

Υπεύθυνη κτηνίατρος Κα Ταπούτη Ειρήνη.


-ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ?
Αν φροντίζεις κάποιο αδέσποτο, σκύλο (αρσενικό/ θηλυκό) ή γάτα (θηλυκή), μπορείς να καλέσεις στο τηλέφωνο 6946699988 για να ενημερωθείς και να κλείσεις ραντεβού για τη στείρωση. Ώρες επικοινωνίας: 9:00π.μ.-15:00μ.μ και 17:30μ.μ-21:30μ.μ

Θα πρέπει να εξασφαλίσεις τη μεταφορά του ζώου προς την κλινική, καθώς επίσης και τη μεταφορά του από την κλινική μετά τη στείρωση.


-ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΖΩΑΚΙ ΝΑ ΣΤΕΙΡΩΣΩ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ?
Μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα μας να στειρώσει όσα περισσότερα ζωάκια μπορούμε ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΟΥ, ΑΠΛΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΧΗΜΑ, ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΛΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΑΠΑΚΙΑ CALMIVET. KOYBEΡΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΩΜΑΤΑΚΙΑ


Τηλ. επικοινωνίας για να προσφέρεις τη βοήθειά σου: 6977229693, 6944887390

 

Σε αυτό το μεγάλο βήμα χρειαζόμαστε την εθελοντική βοήθεια όλων σας γιατί… ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!! 


1 σχόλιο:

  1. Δεν θα πάψει καμμιά εικόνα!Εάν δεν αρχίσετε τις καταγγελίες απο το ίδιο σας το σπίτι !
    Διαβάστε παρακάτω τι κάνει ένα ΟΥΦΟ απο άλλους κόσμους και απειλειται ! Ειβίμαι Ορκισμένη δεν με φοβίζει τίποτα!
    ΚΡΕΜΑΤΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥ ΘΥΝΣΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ !!ΚΥΝΗΓΟ ΠΟΥ ΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑΤ Ι;;;;;;Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΑ ΕΝΑΝ ΑΦΟΥ ΜΗΝΥΘΗΚΕ ΚΑΙ πρωτος ΕΞΑΔΕΛΦΟΣ!! ΑΡΑ ΘΑΜΑΙ ΟΥΦΟ !!!!Η ΜΟΝΗ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ;; !! ΑΛΛΟΣ ..ΚΑΝΕΙΣ;! ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ να ΔΡΑ;;;;;;;;;ΑΡΑ ΓΙΑ ΑΨΥΧΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ!!!Στη Τηλεόραση ..το φώναζα απο το 1990 αλλά τα Σωματεια τι κάνουν; Οι 'φιλόζωοι' τι κάνουν ;Αν ειναι γνωστός ,φιλος.εξάδελφος,συγχωριανός,ψηφοφόρος ..ΑΣΤΟΝ! Εγώ η Αμοιρη και ΜΟΝΑΧΗ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ!!(ΠΑ-ΤΕΡΑ,ΑΣΤΥΝ.ΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΕΞΑΔΕΛΦΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ (και για βελανιδιές ΜΝΗΜΕΙΑ!)..Μεχρι που μούκαψαν και ελαιώνα που αγόρασα απο 'ΜΑΝΑ 'ΕΙΣΘΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΙΝΗΜΑ!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;;;!!! ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΑς ΣΤΗ ΓΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!!!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ LIKE!!
    ΟΤΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ POGROM EΞΟΝΤΩΣΗΣ ΟΙ ΟΤΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ..κ.α ...εγώ τολεγα στη Τηλεόραση απο το 1990 ΠΟΥ 22,ΜΙΣΟ ΔΙΣ ΔΡΧ ΓΙΑ ΖΩΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ !..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ μίλησα που εγκατέλειψε τα Ιπποειδή οταν έφτασαν τ αυτοκίνητα! Το γνωρίζετε ότι δεν λειτουργει κανένα γραφειο στο Υπουργειο; Ολο το καλοκαίρι προσπαθούσα ..οταν ο γιατρος και η ΜΆΡΘΑ ΠΟΥΛΤΙΔΟΥ Μ EΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ! ΜΕ ΝΕΚΡΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ..ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΨΥΓΕΙΟ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΝ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΑ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ!!κι αν δε έστελναν ΑΝΑΦΟΡΑ στον Υπουργό ....ουδείς θα ενδιαφερόταν ..Με διπλή αναφορά κι ας ειχα μηνύσει εξάδελφο επεστράφη ο Ετοιμοθάνατος κυνηγίου μετά 13 μήνες κλάπηκε και απο τον ιδιο ΚΥΝΗΓΟ!! Ποσες ΝΥΧΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΧΑΝΩ; ΡΩΤΗΣΑΤΕ ;;; ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Ε Π Η Λ Υ Σ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ!!! ..ΕΙΜΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld