Βουλιαγμένη: Εντόπισε πνιγμένο σκύλο στη θάλασσα!


Είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε 2 εβδομάδες με πνιγμένο σκύλο...

Πριν από 2 εβδομάδες βρέθηκε και σώθηκε την τελευταία στιγμή στην παραλιακή ζώνη σκυλί μέσα σε τσάντα με πέτρες προκειμένου να πνιγεί. Αυτό ήταν "τυχερό". Δεύτερο περιστατικό με σκυλίτσα, που δεν φάνηκε το ίδιο τυχερή, συνέβη πριν από λίγες μέρες στη Βουλιαγμένη. Ο Θεόδωρος Σαλλιαρέλης, βρήκε πνιγμένη την σκυλίτσα και μας έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες και το κείμενο που ακολουθεί. Η βαρβαρότητα και η αρρώστια ορισμένων δεν έχει προηγούμενο.

Στις 21/4 καθώς οδηγούσα στην παραλιακή με κατεύθυνση από Βουλιαγμένη προς Βάρκιζα και ώρα 13:00 στο δεξιό ρεύμα έχοντας χαμηλή ταχύτητα και λόγω χαμηλής κυκλοφορίας των αυτοκινήτων μπορούσα, για κλάσματα δευτερολέπτου να κοιτάζω την υπέροχη θέα της θάλασσας, όπου κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι κάτι επιπλέει και αμέσως κατευθύνθηκα προς εκείνο το σημείο, και με το που διαπίστωσα τι ήταν αυτό που επιπλέει στο νερό με έπιασε κρύος ιδρώτας!!!



Ήταν το σώμα ενός σκύλου!
 


Αμέσως κάλεσα το Λιμεναρχείο στη Βουλιαγμένη και τους ενημέρωσα για το τραγικό συμβάν και έστειλαν ένα λιμενικό με αυτοκίνητο. Ο λιμενικός υπάλληλος δεν κατάφερε να κάνει κάτι επειδή ο σκύλος ήταν σε απόσταση τέτοια που δεν μπορούσε να πλησιάσει και έφυγε.

Έμεινα εκεί, προσπαθώντας να σκεφθώ πως θα μπορούσα να βγάλω το άψυχο σώμα του σκύλου, όταν είδα ότι το κύμα το φέρνει σιγά σιγά προς τα έξω. Έτσι έμεινα περιμένοντας και με ένα ξύλινο κοντάρι, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, κατάφερα να το τραβήξω στο στεριά. Έτσι είδα ότι πρόκειται για μια θηλυκιά σκυλίτσα!

Το άψυχο ζώο το τοποθέτησα σε μια πλαστική σακούλα του Δήμου, που βρήκα εκεί γύρω και αναζητώντας στο ίντερνετ, βρήκα μια φιλοζωική εταιρεία και μίλησα με την κα Wynne Helen, η οποία ανταποκρίθηκε και ανέλαβε την περισυλλογή του άψυχου ζώου. 



Και τέλος θα πρέπει να αναρωτηθούμε σε τι κόσμο ζούμε σε έναν αληθινό ή σε έναν ψεύτικο γεμάτο υποκρισία και για να το θέσω καλύτερα θα γίνω πιο συγκεκριμένος λέγοντας για την Ελλάδα που κάποτε είχε αξίες, σεβασμό και προσέφερε βοήθεια απλόχερα, ακόμα και από το υστέρημά του στους συνανθρώπους. Όπως επίσης και στα ζώα που υπήρχαν στα σπίτια!!!

Μπορεί η οικονομία στην Ελλάδα να πάει από το καλό στο καλύτερο μα δυστυχώς, το τονίζω με μεγάλη πικρία, δυστυχώς, εμείς οι Έλληνες πάμε από το κακό στο κάκιστο και θα μου επιτρέψετε κλείνοντας να πω ότι βρισκόμαστε στο έλεος του Θεού.

Θεόδωρος Σαλλιαρέλης
Βουλιαγμένη


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld