Αύριο η δίκη του 84χρονου που προσπάθησε να βιάσει σκυλί στα Φιλιατρά


Αύριο, Πέμπτη 8 Μαΐου, στις 12:00 το μεσημέρι στην Κυπαρισσία, θα διεξαχθεί το δικαστήριο του 84χρονου που προσπάθησε να ασελγήσει σε ένα σκυλί στην πλατεία των Φιλιατρών (διαβάστε σχετικά ΕΔΩ). Οι μάρτυρες και η Φιλοζωική Ομάδα Εθελοντών Τριφυλίας θα είναι παρόν και ζητούν την στήριξη όλων των πολιτών.

Επιπλέον, όπως έχει γίνει γνωστό, υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν τουλάχιστον άλλο ένα παρόμοιο περιστατικό στην πλατεία με τον ίδιο κατηγορούμενο, αλλά για λόγους δικούς τους, δεν θέλουν να μιλήσουν. Το σωματείο απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε έχει σοβαρές πληροφορίες για προηγούμενα περιστατικά να μην φοβηθεί και να μιλήσει ή στους ίδιους ή στην αστυνομία.

'' Μία πολιτισμένη και υπεύθυνη κοινωνία δεν θα άφηνε τέτοιες πράξεις να πάνε ατιμώρητες. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε την πλάτη μας, να αγνοήσουμε πράξεις που μας προσβάλουν σαν άνθρωποι και σαν κοινωνία.

Να επισημάνουμε εδώ ότι δεν κρίνουμε τον άνθρωπο που ούτε καν γνωρίζουμε, άλλα την πράξη του. Μπορεί να μην έπαθε ζημιά το σκυλί γιατί, λόγο ηλικίας του ανθρώπου, δεν μπορούσε να ολοκληρώσει αυτό που προσπαθούσε να κάνει, άλλα ο σκοπός του εκείνη την ημέρα ήταν ξεκάθαρος με τα παντελόνια κάτω και το σκυλί στα σκέλια του σε δημόσιο χώρο της πόλης.'', αναφέρει το σωματείο.



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld