Λευκάδα: Βρήκαν σε κάδο σκουπιδιών το κατατρυπημένο από σκάγια πτώμα ενός σκύλου


Την Δευτέρα 5 Μαίου, κατά τις 11.30 π.μ., η πρόεδρος του σωματείου ζωόφιλων Λευκάδας, μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκε, βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Μέσα σε κάδο σκουπιδιών στην είσοδο της περιοχής Επίσκοπος, Νικιάνας, είχαν μόλις πετάξει το πτώμα ενός σκύλου μεγαλόσωμου, αρσενικού, χρώματος μπεζ – καφέ.


Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο Δήμος Λευκάδας. Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. και της ομάδας ΟΠΚΕ, έφτασαν σε λίγα λεπτά και σύντομα ήρθαν το όχημα του Δήμου και εθελοντές του σωματείου, οι οποίοι βοήθησαν να μεταφερθεί το σκυλί στο κτηνιατρείο του κου Υφαντή για νεκροψία.
Το άτυχο ζώο, είχε πυροβοληθεί στην πλάτη και στο στήθος, το οποίο ήταν κατατρυπημένο από δεκάδες σκάγια. Η αιμορραγία ήταν ακατάσχετη.


Νοιώθουμε ντροπή! Ντροπή που κυκλοφορούμε ανάμεσα σε ατιμώρητους εγκληματίες. Σε εγκληματίες που ξεσπάνε όλο τον τσαμπουκά τους εκεί που τους παίρνει : στα ανυπεράσπιστα τετράποδα. 


Νοιώθουμε ντροπή που σε πολλές από αυτές τις υποθέσεις, πολλοί ξέρουν, αλλά κανένας δεν μιλάει…..Νοιώθουμε ντροπή που ζούμε σε μία κοινωνία που συγκαλύπτει το έγκλημα, κοινωνία συνενόχων.

Στον τόπο που γεννήθηκε ο Σικελιανός και ο Βαλαωρίτης, γεννήθηκε και το ανθρωπόμορφο κτήνος που πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τον πιστότερο φίλο του ανθρώπου, τον σκύλο. Αυτό το κτήνος κυκλοφορεί ελεύθερο….


ΝΤΡΟΠΗ!!!


(Όποιος θελήσει να βοηθήσει τις έρευνες της αστυνομίας, ας επικοινωνήσει με το Α/Τ Λευκάδας)1 σχόλιο:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld