Δεν βρέθηκαν ίχνη βιασμού στην σκυλίτσα από τα Φιλιατρά




Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το ειδεχθές περιστατικό που διαδραματίστηκε στα Φιλιατρά με πρωταγωνιστή έναν 84χρονο, ο οποίος προσπάθησε να βιάσει μια σκυλίτσα (Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ).

Σύμφωνα με την Φιλοζωική Ομάδα Εθελοντών Τριφυλίας, ο κτηνίατρος που εξέτασε το σκυλί διαπίστωσε πως δεν υπάρχουν σημάδια κακοποίησης και βιασμού. Άλλωστε, όπως υποστηρίζουν, λαμβάνοντας  υπόψιν την ηλικία του δράστη δεν θα μπορούσε να προβεί στην αποτρόπαια αυτή πράξη, παρά την πρόθεσή του.

Είναι βέβαιο ωστόσο, ότι ο δράστης είχε τα ρούχα του κατεβασμένα και ότι κράταγε το σκυλί σε τέτοια θέση, ώστε να πετύχει τον στόχο του

Αυτές τις μέρες, μετά από το σχετικό συμβάν, βγήκαν και άλλες περιπτώσεις που διαδραματίστηκαν στο παρελθόν με τον ίδιο πρωταγωνιστή. Ένας από αυτούς που τον είδε, δεν ήθελε να δώσει κατάθεση στην αστυνομία για δικούς του λόγους. 

Το γεγονός βέβαια ότι το σκυλί δεν έχει πάθει τίποτα πέρα από το σοκ της στιγμής, δεν αναιρεί την πρόθεση του 84χρονου. Σημασία έχει ότι ο δράστης συνελήφθη και στις 8 Μαΐου θα γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης.




2 σχόλια:

  1. Τώρα ίσως να μην μπόρεσε να το βιάσει...στο παρελθόν όμως πόσα τέτοια ζωάκια μπορεί να βιάστηκαν από το συγκεκριμένο άρρωστο μυαλό αυτού του ανθρώπου. Βέβαια με υποθέσεις δεν καταλήγεις κάπου, αλλά ένας σκεπτόμενος άνθρωπος μπορεί να υποψιαστεί ανάλογες συμπεριφορές από τον ίδιο άνθρωπο σε μικρότεη ηλικία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld