Κρήτη: Βρέθηκε σκύλος κρεμασμένος σε καρότσα ΙΧ


Μπροστά σε ένα φρικαλέο θέαμα βρέθηκαν χθες το πρωί όσοι αναγκάστηκαν να περάσουν τις κεντρικές πύλες του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου. Σε ένα φορτηγάκι που ήταν σταθμευμένο στο χώρο του πάρκινγκ ήταν ένα ... κρεμασμένο σκυλί!

Αμέσως, λένε οι πληροφορίες, ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα άνδρες του οποίου έσπευσαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι το άτυχο ζώο είχε κρεμαστεί από ένα σκοινί με το οποίο ήταν δεμένο στην καρότσα του αυτοκινήτου.

Από τον αριθμό κυκλοφορίας αναζήτησαν και βρήκαν τον ιδιοκτήτη του οχήματος ο οποίος όμως ... νοσηλευόταν στην αιματολογική κλινική του νοσοκομείο!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου με καταγωγή από το Μυλοπόταμο αναγκάστηκε να πάει εσπευσμένα στο νοσοκομείο για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, το άτυχο ζωντανό έμεινε δεμένο στην καρότσα και -νηστικό και διψασμένο καθώς ήταν- κρεμάστηκε από το σκοινί του ξεχασμένο εκεί!

Το αποτρόπαιο θέαμα σόκαρε τους διερχόμενους που κάλεσαν την αστυνομία η οποία με τη σειρά της ... συνέλαβε τον κάτοχο του άτυχου ζώου και νοσηλευόμενο στην κλινική!



4 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ...ΞΕΧΝΑΜΕ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ?
    ΒΛΑΚΑ Ε ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ...ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ. ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΟ λέι νακρεμασουμε αφτον στα Σχινιά Πάνο σε ταράτσα και να τον παρατισουμε τον μαλακα

      Διαγραφή
    2. ςπιάσουμε και να τους πάμε στο χασάπη γιαφτα που κάνουν στα ζωάκια μας

      Διαγραφή
    3. ΕΓΟ λέι νακρεμασουμε αφτον στα Σχινιά Πάνο σε ταράτσα και να τον παρατισουμε τον μαλακα

      Διαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld