Νίκαια: Την κατέγραψε η κάμερα να εγκαταλείπει σκυλάκι έξω από κτηνιατρείο - Την αναγνωρίζετε;


Κάμερα ασφαλείας έξω από το κτηνιατρείο Pet+Vet στην περιοχή της Νίκαιας, κατέγραψε την εγκατάλειψη ενός σκύλου το πρωινό της Τετάρτης 18/6 στις 5.30 ώρα. Στο βίντεο, όπως μπορείτε να δείτε στην συνέχεια, διακρίνεται μια γυναίκα να βγαίνει από το αυτοκίνητο, να βγάζει το σκυλί από το πορτ μπαγκάζ και αφού το δέσει έξω από το κτηνιατρείο φεύγει χωρίς ίχνος μεταμέλειας.



Το άτυχο θηλυκό σκυλάκι, ανυποψίαστο για το τι πρόκειται να συμβεί, κουνά χαρούμενο την ουρίτσα του ενώ στην συνέχεια όταν η γυναίκα επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο για να φύγει, χοροπηδάει και σηκώνει τα μπροστινά ποδαράκια του στη πόρτα του αυτοκινήτου σε μια απελπισμένη προσπάθεια να κάνει αισθητή την παρουσία του.




Το μικρόσωμο σκυλάκι φιλοξενείται προς το παρόν στο κτηνιατρείο, το οποίο απευθύνει δημόσια έκκληση σε όποιον γνωρίζει την γυναίκα του βίντεο να επικοινωνήσει στο 2104907142 ή 2104918991 ή 6932214903.

Δείτε όσα κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας

 


50 σχόλια:

  1. Αφού φαίνεται η πίσω πλευρά του αυτοκινήτου, φαντάζομαι πως θα φαίνονται και οι πινακίδες του!Από το νούμερο θα μπορέσουν να τη εντοπίσουν...
    Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο θολή η εικόνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν καταλαβαινω λεει γιατι ειναι θολη η εικονα χαχαχαχ μηπως γιατι αυτη ειναι η αναλυση που εχει?

      Διαγραφή
  2. κριμα που υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tο βίντεο,,,,γιατί δεν παίζει????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To afise epidi to skilaki tis troei to fagito tis ilithias...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ante mwre thn malakismenh...mou 8eloun k skulia.. aney8hnoi kwlan8rwpoi!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαλακισμενο μυαλο..ανευθυνη βλαμμενη μανταμ που απλα δοκιμασε αν μπορει να εχει σκυλο..αραγε δοκιμασε και για το αν μπορει να εχει παιδι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι πινακίδες κυκλοφορί;ας δεν κατεγράφησαν ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και να βρεθει η "κυρια"... τι? Θα το δωσετε πισω σ'αυτην?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. to 8ema einai na paei kapou to skulaki....se ena spiti na tou dw8ei h agaph pou toso tou exei leipsei....profanws ths etrwge to fai ths kariolas...oso gia authn thn sapia as ma8oume poia einai kai ta leme...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. parakalw na dwthei apo kapoion pou gnwrizei ti montelo einai wste na mporesoume na koitaksoume ti guro perioxi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά δεν υπάρχει πιο γελοίο άρθρο. Οι κάμερες σίγουρα κατέγραψαν και τον αριθμό της κυκλοφορίας του Ι.Χ. Επίσης το βίντεο έχει μπλοκαριστεί να μην ανοίγει στη σελίδα του youtube ώστε να μην είναι ορατό το προφίλ που το ανέβασε. Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα αν θα βρεθεί ή όχι αφού σίγουρα αρκετοί θα θελήσουν να υιοθετήσουν το χαριτωμένο σκυλάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι την Γνωρισα αυτη εφαγε τον Τιτανικο μαζι με το παγοβουνο........απο σκυλο να το βρει η χοντρη.
    οποιος την βρει ας σωσει τον Ντικαπριο και να της ριξει κανα κραξιμο.
    Εγω απορω ομως τον σκυλο που αφησε το ζωο δεν θα του ππουμε κατι ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΟΛΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ; ΜΠΟΡΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ..ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕ ΑΔΕΣΠΟΤΟ; ΡΕ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ; ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΠΕΙΤΕ; ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΑΣ; ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΠΙΝΕΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ. Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΦΑΚΛΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΒΙΟ ΟΧΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΤ'΄ΑΡΧΗΝ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟ ΑΣ ΤΟ ΧΑΡΙΖΕ. ΑΦΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΟΚΑΒΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 2 ΚΑΙ 3 ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΡΩΝ ΑΥΤΟΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ Η ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΙΛΑΡΑ ΜΕ ΚΗΠΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΡΙΣΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ. Η ΧΟΝΤΡΗ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 1 ΕΤΟΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΟ ΕΥΡΩ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΣΟΥΞΕΙ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ!!!

      Διαγραφή
    2. Mipws vlepeis kai kuklous???

      Διαγραφή
  14. Η ηλιθιότητα των ανθρώπων πάει σύννεφο. Βγάλαν την είδηση!! τη ρωτάτε τη γυναίκα αν έχει να ζήσει τον εαυτό της με τους μαλάκες που μπλέξαμε; Αντί να της πούμε και μπράβο που "νοιάστηκε" το ζωάκι και το άφησε στα σίγουρα -και δε το πέταξε σε κανένα σκουπιδοτενεκέ- τη "δίνουν" κι όλα τα γουρούνια; ανδρείκελα της δημοσιογραφίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρθρο 5
      Υποχρεώσεις ιδιοκτητών
      δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς
      1. Ο ιδιοκτήτης του δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς
      υποχρεούται:

      ε) να μην εγκαταλείπει το ζώο του, ενώ σε περίπτωση
      που επιθυμεί να αποχωριστεί το ζώο συντροφιάς, πρέπει
      να γνωστοποιεί στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου του
      τόπου της κατοικίας του την πρόθεσή του αυτή, να το
      παραδίδει σε αυτόν και να λαμβάνει από πιστοποιημέ−
      νο κτηνίατρο αντίγραφο της μεταβολής της εγγραφής
      του ζώου του στη Διαδικτυακή Ηλεκτρονική Βάση σή−
      μανσης και καταγραφής των ζώων συντροφιάς, όπου
      θα αναφέρεται ο Δήμος ως προσωρινός κάτοχος του
      αδέσποτου πλέον ζώου.

      Άμα κάποιος σε σπάσει στο ξύλο δηλαδή επειδή κάτι του έκανες να λέμε μπράβο που δε σε σκότωσε.

      Διαγραφή
  15. Μάλλον εσύ παίρνεις ναρκωτικά κι βαρια μάλιστα έτσι σε μεγαλωσανε εσενα? Αν δεν μπορούσε να το κρατήσει να μην το έπαιρνε να μην το εγκαταλειπε! Τι νομίζεις οτι μόνο αν γεννηθείς από πλούσια αρχιδια μπορείς να το ταίζεις? ? Παλιομαλακισμενη πουταναρα ειναι! Ξέρω ανθρώπους που τους πεταξανε στο δρόμο αλλά τα ζωντανά τους τα φροντίζουν! Στα δύσκολα φαίνεται τι ψυχή έχουμε κι αυτή ειναι σκατοψυχη! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ/ΦΙΛΗ ΜΟΥ!

      Διαγραφή
    2. γενικα ειναι τελειως λαθος αυτο που εκανε... παρολαυτα αυτα που λες ειναι παπαριες φιλε μου :) με το δικο σου λοιπον σκεπτικο κι εσυ αν δεν μπορεις να πληρωσεις το στεγαστικο και σε βαζουν μεσα η σου παιρνουν το σπιτι καλα κανουν..αν δεν μπορουσες να το πληρωσεις να μην το επαιρνες.. το πιο σωστο ποστ ειναι το παραπανω που παραθετει το αρθρο του νομου.

      Διαγραφή
  16. Την ράτσα ήξερε να την αγοράσει όμως! ...είχε λεφτά να δώσει...Σωστά? Όλοι δυσκολευόμαστε οικονομικά αλλά δεν εγκαταλείπουμε τα σκυλιά μας..Στην τελική να έψαχνε να βρεί κάπου να το δώσει! Α! και εγώ που έχω σκυλιά και σίγουρα δεν θα τα παράταγα όσο και να μην είχα να φάω όταν πάω κάπου με το αμάξι ,δεν τα βάζω στο πορτ μπαγκαζ!.....και για εσάς που αναρωτιέστε εάν την βρούν τι θα γίνει και αν θα της πούν πάρτε πίσω το σκυλάκι σας ,ενημερωθείτε!!! Είναι παράνομη, σύμφωνα με το Νόμο 3170/2003 άρθρο
    2 παρ.1, η εγκατάλειψη των κατοικίδιων. Το άρθρο 8
    του Ν. 1197/1981 αύξησε τις ποινές σε πέντε μήνες ή σε
    χρηματική ποινή από τριακόσια μέχρι χίλια πεντακόσια
    ευρώ ή και τις δύο ποινές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αστοπαρη κάποιοςκαλος ρε παιδιά ΟΧΗ μόνο λόγια μία οικογένεια παρακαλούμε πόλοι να χάρη το μικρουλη

      Διαγραφή
  17. Σχετικά με τα παραπάνω σχολια, πρώτον δεν την κόβω να μην έχει να φάει (μάλλον έτρωγε και το φαγητό του σκύλου), και δεύτερον ένας άνθρωπος που είχε πραγματική σχέση με το κατοικίδιό του δεν θα το έβαζε ποτέ στο πορτ μπαγκαζ (εκτος βέβαια του ότι δεν θα το εγκατέλειπε ποτέ) . Τέλος θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε εμείς τα κτήνη οι άνθρωποι, πως ο σκύλος θα προτιμούσε να πεθάνει από πείνα κοντά μας παρά να εγκαταληφθεί.(δείτε την αγωνία και τον πανικό του φουκαριάρικου την στιγμή της εγκατάλειψης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καταρχας ειναι παρανομο να δημοσιευετε ετσι προσωπικα στοιχεια!Αισχος!πρωτα τη σελιδα σας να κλεισουν λοιπον!!!δευτερον,ολοι εσεις οι και καλα "φιλοζωοι" καλα θα κανετε να ηρεμησετε λιγο,μια χαρα το τρωτε το σουβλακι και μια χαρα σκοτωνετε τα εντομα στο σπιτι σας......εχω παρατηρησει μια γενικη αυξηση της απαραδεκτης συμπεριφορας σας αλλα με την προφαση οτι αγαπατε τα σκυλια και τα γατια το παιζετε παναγιτσες....ολο αυτο με λυπει πραγαματικα κ με τρομαζει ταυτοχρονα γιατι ειστε φανατισμενοι και δε σκεφτεστε ΚΑΘΟΛΟΥ.Και τελος το οτι με αυξηση προστιμων ακολουθει και ο φανατισμος σας.....κατι μου βρωμαει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονο εσυ καταλαβες τι εγραψες μπετοβλακα! Πρωτον ρε τενεκε που ειδες εσυ προσωπικα στοιχεια? Βλεπεις καμια τσοντα της χοντρης στο δωματιο του σπιτιου της μηπως ή κατι παρομοιο? Δευτερων αλλο να βλεπεις ενα ΖΩΝΤΑΝΟ πλασματακι να λιγοψυχαει επειδη το παρατας και να μην κανεις τιποτα, να μην δειχνεις ιχνος μετανοιας αλλα να το βαζεις και στο πορτμπαγκαζ να μην λερωσει το κωλαμαξο σου και αλλο να πηγαινεις στο σουβλατζιδικο της γειτονειας και να περνεις ενα πιτογυρο που στην τελικη (χωρις να θελω να πω οτι δεν το λυπαμαι) ενα γουρουνι 300ων κιλων ηταν οχι ενα μαλτεζακι. Και τριτων και κυριοτερων ρε πυροβολημενε ξερεις εσυ καποιον φιλοζωο να αγαπαει και να προσεχει τα κουνουπια? Τα κουνουπια που σου πινουν το αιμα και μεταφερουν ενα σορο γαμημενες ασθενειες? ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΠΙΝΕ

      Διαγραφή
  19. Καταρχην το συγκεκριμενο κτηνιατριο ειναι 24 το 24ωρο ανοιχτο απο οσο γνωριζω. Δε την καταλβαν? Anyway να σας ενημερσω για κατι σχετικα ασχετο αλλα ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ, ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ. Στο συγκεκριμενο κτηνιατριο κατι γνωστοι μου ειχαν τρεξει ενα πινσερακι που το ειχαν βρει ετοιμοθανατο μεσα στην αγρια νυχτα και επειδη λογω ωρας δεν ειχαν λεφτα (προσπαθησαν βεβαια με καθε τροπο να τους εγγυηθουν οτι θα τα φερουν το πρωι μολισ ανοιξουν οι τραπεζες) και παρολα τα παρακαλια, τους πεταξαν εξω με τις κλοτσιες και το κουταβι κατεληξε.. Ειχε γινει θεμα στο fb και στο SGS. Οσο για το θεμα μας εδω μενω και κυκλοφορω Νικαια ολο και κατι θα παρει το ματι μου, η τυπισα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μωραίνει Κύριος, όν βούλεται απωλέσαι!!! Εύκολοι κριτές των πάντων!! Τι έκανε η κυρία; Ούτε το σκότωσε, ούτε το βασάνισε. Το άφησε έξω από ένα κτηνιατρείο. Ρώτησε κανείς σας αν είχε τη δυνατότητα να το ταϊζει; Μακάρι κάποιοι από εσάς να είχαν την ίδια ευαισθησία και για τα παιδιά που εγκαταλείπονται σε ιδρύματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εντάξει βρε παιδιά, εμείς οι δήθεν φιλόζωοι έχουμε ξεφύγει και έχουμε παρανοήσει. Εσεις οι φρόνιμοι φιλάνθρωποι δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάτε και σουλατσάρετε σε φιλοζωϊκη ιστοσελίδα... Τραβάτε να ρίξετε καμιά φόλα στη διπλανή σας πόρτα όπως έχετε συνηθίσει να κάνετε και αφήστε μας ήσυχους να φάμε τα σουβλάκια μας με κανα-δυο τρίχες πάνω από το ζώο μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απόσας τους ανθρώπους τρομε.τριχες εσείς την θέλετε την φόλα.καργιολιδες

      Διαγραφή
  22. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΕΣ....ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ....ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. δεν θελω να την κατακρινω την ενλογω μανταμιτσα αλλα μπορει κιολας να το βρηκε και να το αφησε εξω απο το κτηνιατριο. παντως θα μπορουσε να το παει στη φιλοζωικη και οχι να το εγκαταλειψει ετσι χωρις καρδια. εγω προσωπικα συγκινηθηκα που το εβλεπα να πηδαει για να παει μαζι της και αυτη να φευγει κυρια.μακαρι να βρεθει και να πληρωσει για αυτο που εκανε αλλα καλυτερα να βρεθει καποια καλη οικογενεια να το παρει και να το αγαπησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Συμφωνω με ολους σας αλλα σκεφτητε οτι αν η γυναικα βρεθει και εχει προστιμο και ποινη δεν ειναι καλο για τα σκυλακια ο επομενος που θα σκεφτει να το αφησει δεν θα το κανει απο φοβο οποτε ενεχεται ο κινδυνος η να το σκοτωσει και να το εξαφανισει η να πηγαινουν να τα παρατανε σε βουνα και μακρια νομιζω ειναι καλυτερα που το αφησε στο κτηνιατριο ασχετα αν ειναι απολυτα σωστο η οχι.Η δραση φερνει αντιδραση νομος.και μια γνωστη παροιμια λεει μη χειριστον βελτιστον αυτη ειναι η αποψη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 1. όπως ειπε και καποιος πιο πριν μπορει η κυρια να το βρηκε. Δεν λεω οτι αυτο ηταν το καλυτερο που μπορουσε να κανει αλλα για καποιον που δεν γνωριζει οσα γνωριζουν οι "φανατικοι" φιλοζωοι δεν ηταν σιγουρα το χειροτερο. Θα μπορουσε να το ειχε παρατησει σε καποια ερημια αν ηταν δικο της ή απλα να μην το μαζευε αν δεν ηταν...
    2. το οτι ειναι ευτραφης δεν σημαινει απαραιτητα οτι τρωει τα κερατα της! Θυροειδης ξερετε τι σημαινει?
    3. αφου καιγεστε τοσο πολυ υιοθετηστε το και αυτο κ τα υπολοιπα αλλα θα σας χαλασει μαλλον τα σχεδια για διακοπες στην Μυκονο κ δεν γινεται ε? ;)

    ολοι εξω απο τον χορο ξερουν να λενε πολλα τραγουδια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. "Το μικρόσωμο σκυλάκι φιλοξενείται προς το παρόν στο κτηνιατρείο..."
    απο το αρθρο..............................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εχει μικροτσιπ το σκυλακι? αν ναι πειτε μας τον αριθμο παρακαλω! Η περιγραφη της κυριας ταιριαζει με ενα περιστατικο που συναντησα πριν λιγες μερες! Απλα εκεινο το σκυλακι εχει μικροτσιπ κ γνωριζουμε τον αριθμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. afou leei to arthro poio einai to ktiniatrio. parte tilefono sto ktiniatrio k rotiste tous gia to chipaki.

      Διαγραφή
  28. Το σημαντικό είναι ότι έφτυγε από αυτήν.
    Ωραία κοπέλα όμως, αν τη βρείτε, πείτε στοιχεία plz…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. αν φαινονται οι πινακιδεσ στο βιντεο απο το κτηνιατρειο τοτε θα βρεθει.απλα θα ηθελα μια ωρα με τη φακλανα μονη μου.θα την εκανα αραπινα απο το ξυλο......το μονο καλο ειναι οτι οι ανθρωποι στο κτηνιατρειο αυτο ειναι πανω απο ολα ανθρωποι και θα κανουν οτι καλυτερο για το σκυλακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. το κτηνιατρειο ειναι επι τησ πετρου ραλλη με κατευθυνση προσ κηφισσο λεγεται pet vet και υπευθυνη ειναι η κυρια δημητρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Παιδιά οκ,ας πούμε ότι το μάζεψε,δεν μπορούσε να το πάει στον δήμο. Όχι ότι δεν είχε χρόνο,μια χαρά το πήγε μέχρι εκεί νυχτιάτικα. Και χρήματα είχε για βενζίνη (αν και δεν νομίζω ότι ο δήμος απέχει και πολύ) και για φαγητό, να το φιλοξενήσει μια νύχτα (γιατί θυροειδής,θυροειδής άλλα,όπως και να το κάνεις, με τον θυροειδή δεν γίνεσαι έτσι). Αν και δεν νομίζω να το είχε για τόσο λίγο το σκυλί. Το σκυλάκι είναι πολύ δεμένο με εκείνη όπως βλέπω. Δεν λέω βέβαια ότι καλύτερο θα ήταν να το πετάξει σε κανά χαντάκι άλλα δεν ήταν δύσκολο να κάνει ότι λέει ο νόμος.
    Το παιδί που πέρασε δίπλα της λές να την ξέρει;
    Τέλος πάντων, το σκυλί να είναι καλά και να βρει κάποιον να το αγαπάει αληθινά. Όσο για την άλλη ζώο να μην ξαν' αποκτήσει για να μην το ξανά βασανίσει έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Το σκυλάκι έχει ήδη υιοθετηθεί από πολύ καλή κ φιλοζωη οικογένεια η οποία ανα καιρούς είτε φιλοξενεί είτε υιοθετεί σκυλάκια κ γατάκια, με δική της οικονομική επιβάρυνση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. xaxax...allo na eisai filozwos k allo arrwstos me ta zwa...i gunaika den to petakse se kado oute to paratise sto dromo,oute to poulise...to afise ekso apo ktiniatrio na to peripoiithoun,na to emboliasoun k na to dosoun se kapoia oikogenia pou mporei na to kratisei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld