Καταιγισμός από φόλες στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας


Καταιγισμός από φόλες την Κυριακή 300/11 στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας με θύματα αδέσποτα σκυλιά. Όπως καταγγέλλει η ομάδα φιλοζωικής δράσης ΕΛ.Α.Δ.Α τα δίποδα κτήνη χτύπησαν ξανά.


''Η κτηνωδία κάποιων συμπολιτών μας, έκανε πάλι το θαύμα της. Πέντε ζωάκια πέθαναν με φρικτό τρόπο από ισχυρό δηλητήριο - δόλωμα, που περιεχόταν σε τροφή. Ενοχλούσαν και, βέβαια, έπρεπε να φύγουν από τη μέση...
Εμείς τρέξαμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε, μετά από τηλεφώνημα που δεχθήκαμε, και - μαζί με τον Σ. Ταρνάρη, τον δικό μας άνθρωπο και κτηνίατρο της ομάδας μας - σώθηκε ένα σκυλάκι.!!!
Πιο συγκεκριμένα, η αστυνομία είχε ήδη ενημερωθεί για το μακελειό και κάλεσε τον κρατικό κτηνίατρο της περιοχής προκειμένου να κάνει νεκροψία. Η αστυνομία, επίσης, μας υπέδειξε το σημείο, που κείτονταν μισοπεθαμένο ένα άλλο άτυχο πλάσμα. Το μεταφέραμε με δικό μας μέσο στο ιατρείο του κ. Ταρνάρη και ευτυχώς γλίτωσε.
Το σίγουρο είναι, και εμείς οι άνθρωποι του ΕΛ.Α.Δ.Α δεσμευόμαστε για αυτό, πως το θέμα θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και θα αποδοθούν οι ευθύνες σε όποιον/όποιους αντιστοιχούν.
Μήπως ο Δήμαρχός μας, κ Χ. Νικολάου, πρέπει να επισπεύσει την συνάντηση με την φιλοζωική μας ομάδα, ώστε να ακούσει τις πολύ συγκεκριμένες προτάσεις μας για την επίλυση αυτού του αδιαμφισβήτητου προβλήματος, παρά το πολύ φορτωμένο πρόγραμμά του;''



Να σημειώσουμε πως τα θρασύδειλα κτήνη χτύπησαν και σήμερα 2/12 στην Αχαγιά, με αποτέλεσμα άλλα δυο αθώα σκυλάκια να πεθάνουν με φρικτό τρόπο.


1 σχόλιο:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld