Ηγουμενίτσα: Βασάνισαν φρικτά σκυλί σέρνοντάς το στην άσφαλτο




Tο άτυχο σκυλί της φωτογραφίας βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι νεκρό στο ΤΕΙ της Ηγουμενίτσας δίπλα στους κάδους σκουπιδιών στον δρόμο του Δρεπανου.

Σύμφωνα με το Φιλοζωικό Σωματείο Θεσπρωτίας, δύο μέλη του σωματείου που εντόπισαν το σκυλί κατέθεσαν μήνυση κατ' αγνώστου στο Αστυνομικό Τμήμα και αύριο ο Διευθυντής Αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής Θεσπρωτίας θα προχωρήσει σε ιατροδικαστική εξέταση ώστε να βρεθεί ο τρόπος δολοφονίας του άτυχου ζώου.

Τα πόδια του ήταν λιωμένα στις πατούσες απο το σύρσιμο και το κρανίο του σπασμένο στην μια πλευρά. Το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι το ζώο να σύρθηκε στην άσφαλτο.

Το Φιλοζωικό Σωματείο Θεσπρωτίας απευθύνει έκκληση σε όλους τους συμπολίτες, σε περίπτωση που γνωρίζουν οτιδήποτε για το περιστατικό να επικοινωνήσουν στο 694 157 7680. 

Είναι αναγκαίο να βρεθεί ο δράστης και να τιμωρηθεί. Γιατί την επόμενη φορά μπορεί να μην είναι ζώο, αλλά άνθρωπος...


1 σχόλιο:

  1. ' Οταν το έσερναν στην άσφαλτο με το αμάξι τους δεν τους είδε κανείς να τους σταματήσει αναρωτιέμαι γιατί όποτε γίνεται γνωστή τέτοια κτηνωδία πάντα είναι πολύ αργά .... άραγε είναι τυφλοί αυτοί που τα βλέπουν ή απλώς αδιάφοροι σ' αυτήν την κτηνωδία ????? κατόπιν εορτής η δημοσίευση δεν έχει νόημα αφού δεν σώθηκε το καημένο το σκυλί κρίμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld