Αργολίδα: Το φόλιασαν γιατί τους έκλεβε τα παπούτσια!
Την ''αμαρτία'' του να κλέβει τα παπούτσια των γειτόνων και να τραβάει τα ρούχα πλήρωσε το άτυχο σκυλί της φωτογραφίας στο Κουτσοπόδι Αργολίδας

Σύμφωνα με τον Φιλοζωικό σύλλογο Άργους Λαίζα, οι γείτονες τους είχαν ενημερώσει ότι το σκυλί ενοχλούσε και ότι θα το δηλητηρίαζαν εάν δεν έκαναν κάτι. Ο σύλλογος πήγε στη περιοχή και προσπάθησε να πιάσει το σκυλί, αλλά είχε αγριευτεί τόσο πολύ που ούτε τα ηρεμιστικά δε το έπιασαν. Το ίδιο συνέβη και την δεύτερη φορά.

Οι εθελοντές του συλλόγου ενημέρωσαν την γειτονιά ότι θα γινόταν και τρίτη προσπάθεια την περασμένη Τετάρτη 18/3. Όμως οι κάτοικοι δεν μπόρεσαν να περιμένουν.. Του στέρησαν τη ζωή χωρίς λόγο.

'' Αναρωτιόμαστε το γιατί, τι είδους άνθρωποι είμαστε όταν λαμβάνουμε τέτοια μέτρα; Μας ενοχλεί άρα το σκοτώνουμε; Ένα πιάτο φαγητό ήθελε, λίγο αγάπη και θα ήταν ο φύλακας αγγελός τους.
...Καλέσαμε αστυνομία δεν ήρθε! Μας είπαν να πάμε το πεθαμένο σκυλάκι στο δημόσιο κτηνιατρείο, το πήγαμε δε βρήκαμε κανέναν, πήραμε τηλέφωνο την Κτηνιατρική στο Ναύπλιο και μας είπαν να βάλουμε το σκυλάκι σε ψυγείο μέχρι να βρουν κάποιον κτηνίατρο και ότι αυτό που ζητάμε είναι πολυτέλειες (δηλ. να εξετάσουν το σκυλάκι και να ακολουθήσουν τη νομοθεσία).
Περάσαμε ώρες ατελείωτες έχοντας το πεθαμένο σκυλάκι μέσα στο αυτοκίνητο. Είμαστε πλήρως απογοητευμένοι γιατί κανένας δεν εφαρμόζει το Νόμο ''
, αναφέρει ο Φιλοζωικός σύλλογος.0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld