Εγκαίνια για το Γραφείο Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων στα Γιάννενα



Με μια γιορτή που συνοδεύεται από δράσεις που στέλνουν το μήνυμα της φιλοζωίας, εγκαινιάζεται επισήμως την Πέμπτη 26 Μαρτίου και ώρα 6 μ.μ. το ΓραφείοΔιαχείρισης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Ιωαννιτών.

Στον πεζόδρομο στην οδό Κωλέττη 4, όπου βρίσκεται το γραφείο, τα παιδιά των τριών ΚΔΑΠ του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών θα παρουσιάσουν διάφορες καλλιτεχνικές δραστηριότητες που θα προβάλουν την αγάπη και τη φροντίδα στα ζώα.

Την ίδια ώρα θα πραγματοποιούνται συμβολικά υιοθεσίες ζώων που φιλοξενούνται στο Καταφύγιο του Δήμου Ιωαννιτών, ενώ θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν συμπολίτες μας που έχουν ήδη πραγματοποιήσει υιοθεσίες.

Εκπαιδευτές θα κάνουν στα παιδιά επιδείξεις και θα τους δείξουν πως υπάρχει κοινή «γλώσσα» επικοινωνίας ανθρώπου και σκύλου.

Στα παιδιά και σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν κονκάρδες με φωτογραφίες αδέσποτων ζώων και το «εύγλωττο» μήνυμα «υιοθέτησε με».

Το κόστος για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης (προσκλήσεις, κέτερινγκ, ποτά, γλυκά κ.λ.π.) ανέλαβαν χορηγοί τους οποίους ο Δήμος Ιωαννιτών ευχαριστεί θερμά.

Συγκεκριμένα χορηγοί της εκδήλωσης είναι:

Κυνηγητική Ομοσπονδία Ηπείρου
Κέτερινγκ Αλέξης Αλεξίου
Κέντρο Λιθαρίτσια
Πρώτες ύλες Αποστόλης Λέττας
Δωρότυπο


2 σχόλια:

  1. Χορηγός η κυνηγετική ομοσπονδία; Ναι ξέχασα πόσα σκελετωμένα και ασθενή αδέσποτα μας "χορήγησαν" τα μέλη της στον χώρο του Πανεπιστημίου τόσα χρόνια.

    Αιδώς Αργείοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύχομαι αυτοί που θα υιοθετήσουν κάποιο σκύλο να έχουν συναίσθηση της πράξης τους κ να ξέρουν τι σημαίνει συμβίωση με σκύλο. Να το σέβονται να το αγαπούν κ να μη νομίσουν ότι φέρνουν στο σπίτι καναπέ η τραπέζι αλλά ζωντανή ψυχή γεμάτη αγάπη για τον άνθρωπο. Να έχουν αποφασίσει ότι θα μεγαλώσουν κ θα γερνανε μαζί κ να μη το δούμε σύντομα εγκαταλελειμμένο στο δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld