Κάρπαθος: Γύρισε σπίτι και βρήκε τον σκύλο της κρεμασμένο με γάντζο


Η Άννα Α. επικοινώνησε με το Dogw0rld για να καταγγείλει την δολοφονία του σκύλου της στο νησί της Καρπάθου

Συγκεκριμένα, είχε αφήσει τον σκύλο της στο εξοχικό της γιαγιάς της για πέντε ημέρες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων κι όταν επέστρεψε για να παραλάβει τον σκύλο της τον βρήκε κρεμασμένο.
 

Ο δράστης του έβγαλε την αλυσίδα και τον κρέμασε με έναν γάντζο από το λουρί του. Η Άννα Α. έκανε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα και η σήμανση παρέλαβε την αλυσίδα του και κάποια άλλα αντικείμενα ώστε να προχωρήσει σε εξετάσεις DNA.


Η καταγγέλουσα υποψιάζεται ποιος είναι ο δράστης, καθώς είχε πει σε διάφορα άτομα πως αν βρει μπροστά του κάποιο σκύλο θα τον καθαρίσει. Ο λόγος είναι πως κάποιος σκύλος του είχε φάει τρία κατσίκια. Μάλιστα αναφέρει πως ο συγκεκριμένος άνδρας είναι γνωστός για την δράση του, αφού πέρυσι είχε πυροβολήσει άλλα δύο δεσποζόμενα σκυλιά (Διαβάστε εδώ το σχετικό δημοσίευμα).

Η καταγγέλουσα αναμένει τo πόρισμα της σήμανσης για να κινηθεί νομικά.


''Ο σκύλος μου δεν πείραζε ούτε μυρμήγκι. Τον έχω 6 χρόνια μαζί μου στο διαμέρισμα που διαμένω και λειτουργεί σαν άνθρωπος. Στέρησε μια ζωή και μια ψυχή που έδινε αγάπη. Τον πόνο που μου έδωσε αυτός ο άνθρωπος θέλω να το πληρώσει.''



16 σχόλια:

  1. Κατάρα σε αυτόν που το έκανε! Να πέσει φωτιά να τον κάψει, εκείνον και την οικογένεια του! Να μην ευτυχήσει ποτέ στη ζωή του και να έχει έναν άσχημο και μαρτυρικό θάνατο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατάρα και καρκίνο στα κοκκαλλα και στο κεφάλι της μάνας του,,,να πεθάνουν στην αγκαλιά του μαζί με την πουτανα την αδερφή του,,, του πουτανας γιος,,,, τον καθαρίζω εγώ προσωπικά πείτε μου πιος είναι και σας υπόσχομαι ότι θα τον βρείτε σε κάδο σκουπίδιων κομμάτια!!!!

    Λυπάμαι πολύ πολύ!!!! Να είσαι καλά σκυλάκι στον παράδεισο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήρεμα γαμιά, θα ήθελα να δω εσένα και κάτι άλλους τέτοιους που περνούν το θάνατο ενός ζώου τόσο σοβαρά τι θα έκαναν ας πούμε σχετικά με το ζήτημα του Βαγγέλη στο διαολο να πάει το βρωμοσκυλο.

      Διαγραφή
    2. Ante re vlaka esu na pas sto diaolo.! Mipws exeis kanei paromoio skiniko; i mipws eisai o idios; oust tomari.

      Διαγραφή
  3. Κατάρα και καρκίνο στα κοκκαλλα και στο κεφάλι της μάνας του,,,να πεθάνουν στην αγκαλιά του μαζί με την πουτανα την αδερφή του,,, του πουτανας γιος,,,, τον καθαρίζω εγώ προσωπικά πείτε μου πιος είναι και σας υπόσχομαι ότι θα τον βρείτε σε κάδο σκουπίδιων κομμάτια!!!!

    Λυπάμαι πολύ πολύ!!!! Να είσαι καλά σκυλάκι στον παράδεισο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον ξερουν ποιος ειναι οι αρχες , αλλα κανουν τουμπεκί για καποιον λόγο , το εχει κάνει παλι στο παρελθον και θα το ξανακάνει Βαλτε μεσα της πουτανας τον γιο . Ας ελπίσουμε οτι οι αρχές του νησιού θα κάνουν το καθήκον τους και οτι δεν θα τα κουκουλωσουν κάνοντάς την χάρη σε δημοτικούς συμβουλους , τσιρακια και γλυφτες φοβούμενοι πως θα χάσουν τα ψηφαλακια . Υ.Γ στείλτε άμεσα ψυχολόγους , ψυχιατρους στο νησι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΡΕΜΑΛΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΣΤ
    ΕΡΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ .ΚΑΘΙΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δωστε το ονομα του,εφοσον το ξερετε!!!ειναι φονιας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μακάρι να πάθει τα ίδια ο βρωμοπουστας ο άρρωστος το δειλό ανθρωπιά κι.σκεψου τη μάνα τον γεννησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γαμημενε κακό ψοφο να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ade apo,ekei pera skatopsyxe anomale!!!! Krima to skylaki, asximo telos eixe h psyxoula mou. Breite to to tsoglani kai tinaxte tou ta myala ston aera !!!! Den xreiazetai na perasei dikastirio. Katarameno ypokeimeno !!!!! Oti kako ekanes kai oti pono prokaleses na sou erthei piso 1000 fores xeirotero.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε Ανώνυμε18 Μαρτίου 2015 - 9:33 μ.μ.βαλε το ονομα σου να σε βριζω με ονομα τουλαχιστον! Αχρηστοι σαν εσενα ειναι κι αυτοι που το εκαναν αυτο στο Βαγγελη! Αχρηστοι που νομιζουν οτι η ζωη τους ειναι σημαντικοτερη απο ολα τα αλλα εμβια οντα! Ακου εκει βρωμοσκυλο! Ο καθενας ρε αχρηστο ον, δένεται με ότι έμβυο ον γουσταρει πανω σε αυτο το γαμοπλανητη. Δεν εισαι ικανος εσυ να απαξιωνεις τη ζωη ενος σκυλου. Αχρηστε και απαίδευτε ΜΑΚΑΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εσυ ρε ανωνυμε που λες για το "βρομοσκυλο" τα ιδια σκατα με αυτον που τον κρεμασε πρεπει να εισαι. κωλοπαιδο ανοιγετε ενα ιντερνετ και βγαζετε ολα τα απωθημενα σας εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. po po ti pragmata einai afta kale, ma pos mporoun kai dixnoun tetoia via ston kosmo, krima gia to zoo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld