«Σαν τη...Σκύλα με τη Γάτα»: Η νέα εκπομπή για κατοικίδια στον ΒΗΜΑFM 99,5


«Σαν τη...Σκύλα με τη Γάτα»... λέγεται η νέα εκπομπή για τα κατοικίδια στον ΒΗΜΑFM 99,5. Κάθε Σάββατο και Κυριακή, 16.00 με 17.00 , η Ίρις Καλφοπούλου και η Κατερίνα Κουρούκλη δίνουν λύσεις σε σοβαρά, αστεία, πιθανά και απίθανα προβλήματα που αφορούν τα κατοικίδια μας.


Είμαι άνθρωπος του «καναπέ»....να πάρω σκύλο ή χάμστερ ? Γιατί η  γάτα μου κάνει απεργία πείνας?.... Ο φίλος μου δεν θέλει τον σκύλο μου...να τον χωρίσω?....Πώς θα μπορέσω να συνεννοηθώ με το κουνέλι μου? ...Ο παπαγάλος μου μάλλον έχει κατάθλιψη...Ο σκύλος μου ροχαλίζει απίστευτα το βράδυ και δεν με αφήνει να κοιμηθώ... τα καναρίνια μου βράχνιασαν....οι γάτες μου τσακώνονται συνέχεια μεταξύ τους...  


Ακούστε τις!   


Η Ιρις Καλφοπούλου πρώτα γαύγισε και νιαούρισε και μετά είπε «μαμά»

Από μικρή έφερνε  στο σπίτι της ότι αδέσποτο ζωάκι έβρισκε ... η συλλογή της μετραει  περιστέρια ,  κουτάβια , γάτες ,  ινδικά χοιρίδια, χελωνάκια, σκατζόχοιρους και ένα αδέσποτο παγώνι!!

Είναι μέλος σε πολλά φιλοζωικά σωματεία και ασχολείται με τα δικαιώματα των ζώων.

Από το  2009 ασχολήθηκε ενεργά με το παράνομο εμπόριο ζώων στην Ελλάδα  και τα παράνομα εκτροφεία, το 2009  με την υποστήριξη  της  ΠΦΟ αλλά και φιλοζωικού σωματείου που ανέλαβε τα ζώα κλείνουν νομικά   το πρώτο παράνομο εκτροφείο στην Ελλάδα διασώζοντας 58 σκύλους, 200 κότες και 1 καναρίνι .

Μοιράζεται το σπίτι της με 2 γάτους και 2 σκύλους όλα από παράνομα εκτροφεία  που δεν τα αποχωρίζεται ποτέ .



Έχει σπουδάσει οικονομικά στο Λονδίνο και για πολλά χρόνια υπήρξε χρηματιστηριακός εκπρόσωπος σε μεγάλες Χρηματιστηριακές εταιρίες. Το  2011 αποφάσισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με τα ζώα αφιερώνοντας όλες τις προσπάθειες στην υιοθεσία  αδέσποτων σκύλων και γατιών.  Επί 3 συνεχόμενες σαιζόν  παρουσίαζε την ενότητα των κατοικίδιων στο Joy στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ και μετά στο MEGA





Η Κατερίνα Καλφοπούλου Κουρούκλη  γεννήθηκε στην Αθήνα. Από τις πρώτες μέρες της ζωής της μοιραζόταν τη κούνια της με ένα σκυλί...τώρα δυστυχώς κοιμάται στον καναπέ γιατί στο   κρεβάτι της έχουν κάνει κατάληψη  3 σκυλιά.

Σπούδασε Δημοσιογραφία στην Αμερική...Σχέδιο μόδας στην Αγγλία και κατέληξε να δουλεύει στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων και την Επικοινωνίας.

Με κάποιο ανεξήγητο τρόπο κατάφερνε πάντα να φέρνει και τον εκάστοτε σκύλο μαζί της στο γραφείο της με τη δικαιολογία ότι ο «κακομοίρης» έχει άγχος αποχωρισμού και παθαίνει κατάθλιψη μακριά της...και που να τρέχει σε ψυχιάτρους τώρα.

Τις ελεύθερες ώρες της τρέχει σε εκθέσεις Μορφολογίας σκύλων...φιλοξενεί αδέσποτα βρίσκοντας τους τα καλύτερα σπίτια...τρέχει σε βουνά και λαγκάδια  με τα σκυλιά της...και εξασκεί τις μαγειρικές της ικανότητες σε συνταγές για σκύλους...   

Από το 2009 έως και το 2013 έκανε  στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, το «Παρά Τρίχα σε 2 λεπτά» ένα καθημερινό 3λεπτο  ένθετο για τη ζωή μας με τα κατοικίδια.                                  

Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και φυσικά συνεννοείται άψογα με όλα τα κατοικίδια...      




Το link της εκπομπής ΕΔΩ

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld