Σπάρτη: Συμφωνητικό συνεργασίας για τα αδέσποτα μεταξύ του Δήμου και του Φιλοζωικού συλλόγου


Η «Σύναψη Συμφωνητικού Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του Πολιτιστικού Φιλοζωικού Συλλόγου Σπάρτης για την περισυλλογή και φροντίδα των αδέσποτων ζώων», ήταν ένα από τα θέματα ημερήσιας διάταξης της πρόσφατης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης.

Μετά την σχετική εισήγηση του κ. Σταύρου Αργυρόπουλου και με αφορμή συνέντευξη του εισηγητή στον τοπικό τύπο, ο αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Καρμοίρης αναφέρθηκε στις ενέργειες της προηγούμενης δημοτικής αρχής για την φροντίδα και την περίθαλψη των αδέσποτων.

Στην ανάγκη ίδρυσης νέου καταφυγίου αλλά και στην σπουδαιότητα του συμφωνητικού συνεργασίας με τον Φιλοζωικό, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Σπάρτης Βαγγέλης Βαλιώτης. Μάλιστα με την ευκαιρία της συζήτησης του θέματος ο δήμαρχος καταδίκασε τα περιστατικά θανάτωσης ζώων και πτηνών που έλαβαν χώρα τις τελευταίες ημέρες στην πόλη μας.

«Δεν τιμούν την πόλη μας τέτοιες εικόνες» τόνισε, προσθέτοντας ότι πρέπει άμεσα να προχωρήσει αυτή η προσπάθεια για να μην επαναλειφθούν τέτοια φαινόμενα.

«Μπορούμε να προχωρήσουμε και αυτό πρέπει να γίνει τάχιστα» δήλωσε από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης ο επικεφαλής της κ. Σταύρος Αργειτάκος.

Μετά και τις τοποθετήσεις δημοτικών συμβούλων το Σώμα έλαβε ομόφωνη απόφαση υπέρ της σύναψης του συμφωνητικού συνεργασίας.



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld