Αλεξανδρούπολη: Κακοποίησε με σφεντόνα και μαγκούρα δύο αδέσποτα αλλά αθωώθηκε!




Την Κυριακή 29 Μαρτίου συνελήφθη από την Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης μετά από καταγγελία αυτόπτη μάρτυρα, ηλικιωμένος, ο οποίος με τη χρήση σφεντόνας και μαγκούρας, κακοποιούσε  δύο αδέσποτους σκύλους στην οδό Λεωνίδα στην Αλεξανδρούπολη (πλησίον στρατοπέδου Παρμενίωνα) με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ο ένας στο μάτι.

Σύμφωνα με το Φιλοζωικό Σωματείο Αλεξανδρούπολης "Κιβωτός",  ο δράστης έγινε αντιληπτός από αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος κάλεσε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να συλληφθεί, να περάσει αυτόφωρο και εις βάρος του να επιβληθεί και πρόστιμο 30.000 ευρώ. Το πρόστιμο αναμένεται να εξετασθεί προκειμένου να τελεσιδικήσει από την Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Έβρου.

Η δίκη πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 2 Απριλίου, αλλά δυστυχώς δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς ο ηλικιωμένος αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών..

''Προφανώς το σκυλί πήρε τη σφεντόνα και...χτυπήθηκε μόνο του!! Είναι κρίμα πραγματικά. Ας ελπίσουμε ότι δε θα συνεχιστεί η συγκεκριμένη συμπεριφορά'' αναφέρει με απογοήτευση το Φιλοζωικό σωματείο.


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld