Δήμος Παπάγου-Χολαργού: Εκστρατεία για τα αδέσποτα με έξι επώνυμες γυναίκες


Με το σύνθημα "Ζούμε Μαζί" ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού ενημερώνει δημότες και κατοίκους για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους αναφορικά με την ευζωία των κατοικίδιων, την τήρηση των κανόνων υγιεινής και το σεβασμό του περιβάλλοντος, για τα οφέλη συνύπαρξης ανθρώπων και κατοικίδιων και τις θεραπευτικές ιδιότητες των δεύτερων, και εν γένει για το νομοθετικό πλαίσιο σχετικά με τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα.

Έξι επώνυμες γυναίκες φωτογραφίζονται για τα αδέσποτα ζώα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού. Οι κυρίες Μαρία Μπεκατώρου, Νόνη Δούνια, Μαρία Κορινθίου, Άννα Κουρή, Σόφη Πασχάλη και Κατερίνα Τσάβαλου φωτογραφήθηκαν αφιλοκερδώς από τον Παντελή Μπαλή- Φωτογραφική Ομάδα Παπάγου – Χολαργού, για την Εκστρατεία Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης που ξεκίνησε ο Δήμος Παπάγου -Χολαργού για τα αδέσποτα και δεσπόζομενα ζώα.
Πρώτο βήμα αυτής της εκστρατείας αποτελεί η διοργάνωση μιας μεγάλης δράσης για μικρούς και μεγάλους το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 και ώρα 11.30 στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Παπάγου - Χολαργού (Περικλεους 55, Χολαργός) με παρουσιάστρια την ηθοποιό Μαρία Κορινθίου και πολλούς καλεσμένους, όπως: 


•Παρουσίαση της SAPT Hellas (Stray Action Pet Therapy).
•Bιωματική προσέγγιση με Σκύλους Θεραπευτικής Επαφής.
•Εντυπωσιακή επίδειξη Agility από το ATHENS DOG TRAINING CLUB & VONDAVIDSPORTINGDOG.
•Συζήτηση με την Ίριδα Καλφοπούλου από τη εκπομπή «Σαν τη σκύλα με τη γάτα» του σταθμού BHMA FM.
•Ενημέρωση από την Ψυχολόγο Κατερίνα Διγενή και τον Μαιευτήρα - Γυναικολόγο Παναγιώτη Πολύζο.
•Γνωριμία με εκπροσώπους Φιλοζωικών Σωματείων και Εκπαιδευτές.
•Έκθεση ζωγραφικής από τους μαθητές των Νηπιαγωγείων & των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου.

Στη δράση θα διανεμηθεί για πρώτη φορά το ενημερωτικό έντυπο του Δήμου με τη φωτογράφηση των επωνύμων γυναικών από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες δράσεις.

Στόχος του Δήμου Παπάγου – Χολαργού είναι η εξασφάλιση της φροντίδας όλων των ζώων, αδέσποτων και μη, και η ομαλή συνύπαρξη με τους ανθρώπους μέσα σε μια αρμονική και ποιοτική καθημερινότητα!

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε για τη δημοσίευση DogwOrld Blogspot!!! Πολύ αξιόλογη η πρωτοβουλία του Δήμου, δεν θα μπορούσαμε με τίποτα να λείψουμε! Σας περιμένουμε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld