Κομοτηνή: Δολοφόνησαν τα σκυλιά γνωστής εφημερίδας αλλά οι κάμερες τον κατέγραψαν!




Ακόμα και τα τέσσερα σκυλιά που ζούσαν έξω από τις εγκαταστάσεις της εφημερίδας ''Παρατηρητής της Θράκης'', δε δίστασαν να δολοφονήσουν το πρωινό της Πέμπτης 11 Ιουνίου.

Ακολουθεί η τραγική περιγραφή των γεγονότων από τον paratiritis-news.gr

'' Πρώτη στάση για όλους μας, η καλημέρα στις τέσσερις ψυχές, στα τέσσερα ζωντανά που ζούσαν μαζί μας. Τη μεγαλόσωμη και καταδεκτική και τρυφερή Σειρήνα, μόνιμο κάτοικο του «Παρατηρητή» τα τελευταία τρία χρόνια με την οποία περάσαμε ουκ ολίγα. Η Σειρήνα ήρθε μόνη της, απ’ όλον τον πληθυσμό των αδέσποτων του οικισμού, και έμεινε μόνιμα. Γλυκό πλάσμα, την πάτησε αυτοκίνητο, έσπασε το πόδι της, έκανε τεράστια προσπάθεια μαζί με τον ακούραστο γιατρό της Αϊδίν Μουμίν που την παρακολουθούσε ν’ αναρρώσει, κι ήταν η χαρά μας κι η καλημέρα μας. Μεγαλόσωμη είχε ταλαιπωρηθεί στη ζωή της, το πάνω μέρος του κορμιού της ήταν γεμάτο σκάγια, και από το δεξί της μάτι έβλεπε θολά λόγω κακοποίησης. Η Σειρήνα μας, η μόνιμη κάτοικος-πρωί και βράδυ- του χώρου εργασίας μας, η «νοικοκυρά» του.

Κοντά στη Σειρήνα τον χειμώνα που μας πέρασε κατέφθασε κι ο ασπρόμαυρος Shippy, αρσενικός γεμάτος διάθεση για flirt που ό,τι περισσότερο αγαπούσε ήταν η Σειρήνα. Στο καταχείμωνο η παρέα διευρύνθηκε, στο ζευγάρι των ενηλίκων προστέθηκε και ο άρρωστος από ψώρα, σκελετωμένος Foxy, που με τη βοήθεια του γιατρού και τη φαρμακευτική αγωγή που του έκανε, έγινε και κούκλος και γερός.

Στην «οικογένεια» τελευταίο μέλος ήταν το μικρό που «ζεσταίνονταν» αγκαλιασμένο με το σωματάκι του νεκρού αδελφού του, το κουταβάκι που δεν είχε πού να πάει, και η μόνη τύχη του ήταν η ρόδα του αυτοκινήτου. Υποσιτισμένο και αρρωστούλι με δερματικό νόσημα ο Μερεντούλης μας, αφού πέρασε ένα μήνα στο μπαλκόνι του Νίκου Μαλαμά, εγκαταστάθηκε στην αυλή μας, κι ήταν πραγματικά το «παιδί» της «οικογένειας» που μαζί του η ζωή της έγινε πανηγύρι. Όλη μέρα παιχνίδι και χαρά, κι ατελείωτες ώρες ύπνου στο κρεβατάκι του, γιατί τα κουταβάκια, όπως κάθε μικρή σε ηλικία έμβια ζωή, με τον ύπνο τρέφεται…


Ένας άνθρωπος που παραβίασε ξένη ιδιοκτησία, σχεδίασε καταλεπτώς τη δολοφονία ζωντανών που ούτε σίτιζε ούτε είχε την έγνοια τους ούτε τον ενοχλούσαν… Γιατί δίπλα μας ούτε γειτονιά υπάρχει ούτε μικρά παιδιά που παίζουν ούτε τίποτα… Παραβίασε ιδιωτικό χώρο, χώρο κατοικίας ανθρώπων και ζώων και δολοφόνησε εν ψυχρώ.


Ο Μερεντούλης έπεσε αμέσως έξω από το σπιτάκι του, αγουροξυπνημένος, ο φρεσκοκουρεμένος και λεπτούλης Shippy μπροστά στο δηλητηριασμένο φαγητό του, ο γεμάτος υγεία και σωματώδης Foxy περπάτησε λίγα μέτρα προς την πίσω αυλή του «Παρατηρητή» και λίγο πιο κει, στη σκιά μιας πικροδάφνης, σαν σε σκιερή αγκαλιά, άφησε την τελευταία της πνοή και η Σειρήνα μας.

Η Σειρήνα και ο Foxy ήταν ακόμη στο τελευταίο άγγιγμά μας ζεστοί, φτερουγισμένοι όμως, όπως κι ο Μερεντούλης κι ο Shippy.


Το περιπολικό της αστυνομίας έφτασε αμέσως στο πρώτο τηλεφώνημά μας, και, φυσικά, υποβλήθηκε μήνυση. Ο δράστης σαφώς και δε γνώριζε ή το μίσος του τον εμπόδιζε να κατανοήσει ότι το κτίριο έχει κάμερες, εντός κι εκτός, και εγγράφονται τα πάντα, και ο ίδιος.

Σημειωτέον ότι ειδοποιήθηκε και η Φιλοζωϊκή Κομοτηνής και η δικηγόρος πρόεδρός της Έλενα Δημοσθένους ήρθε στον τόπο, ειδοποίησε τις αρμόδιες υπηρεσίες, τα ζώα νεκροτομήθηκαν και τα υπολείμματα τροφών συνελέγησαν προς εξέταση!!!

Γιατί στα χρόνια της κρίσης τα σακάτικα, έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο ώστε να δολοφονούμε ζωντανά, όπως στη Δράμα, ακόμη και με υδροκυάνιο, επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Γιατί στα χρόνια της κρίσης τα σακάτικα, καταντήσαμε να δολοφονούμε ζώα, ακόμη και κατοικίδια, στα βήματα του τρικ που συμπεριλάμβανε στα εγχειρίδια εκγύμνασης φασιστών, ο Χίτλερ… Κάποιος αποκτούσε δηλαδή την ιδιότητα του δολοφόνου-υπηρέτη του φασισμού, όταν αποδεδειγμένα μπορούσε να βγάλει το μάτι μιας ζωντανής γάτας που προηγουμένως ο ίδιος είχε εκθρέψει…

Ούτε η φρίκη όμως ούτε το μίσος κουβεντιάζονται… Προχωρούν, ιδιαίτερα το δεύτερο, στα σκοτεινά… Κι ούτε είναι δικαιολογία οι επιπτώσεις της κρίσης επάνω μας, γιατί τότε δεν θα είχε μείνει ζωντανός άνθρωπος μέχρι τη σήμερον στη χώρα…


Ακολουθούν οι φωτογραφίες από τα δολοφονημένα σκυλιά (Οι φωτογραφίες είναι σκληρές, αν δεν αντέχετε μη συνεχίσετε... )''
 






14 σχόλια:

  1. Ενημερώστε μας για την εξέλιξη και κυρίως γιατί το έκανε..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Elina ti ennoeis giati to ekane? Den exei giati! Merikoi anthrwpoi einai skatopsuxoi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα like στο facebook που κανατε ως προς τι? Σας αρεσε το αρθρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξερεις γι αυτο εβγαλε το facebook τα "ειδικά" like ωστε να δειχνεις αν σου άρεσε η άποψη των ανθρώπων γι αυτό το θέμα. όχι αν σου αρεσε που σκότωασν 4 σκυλάκια. αν είναι δυνατόν.

      Διαγραφή
  4. Ενημερώστε μας για την εξέλιξη και κυρίως γιατί το έκανε..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στον ανώνυμο που ρώτησε για τα Like: το να κάνεις Like σε άρθρα για κακοποίηση δε σημαίνει ότι επικροτείς την πράξη, αλοίμονο αν σήμαινε κάτι τέτοιο! τα like προσδίδουν δημοτικότητα στο άρθρο, το οποίο βρίσκω καλογραμμένο, τα σχόλια πληθαίνουν, ο κόσμος αγανακτεί, ενημερώνεται, μαθαίνει πως να χειριστεί ή να αποφύγει ανάλογες καταστάσεις, γνωρίζει πια ότι τέτοιες πράξεις δε μένουν ατιμώρητες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσο άρρωστη ψυχή έχει αυτός ο άνθρωπος???όσο υπάρχει ατιμωρησία ο καθένας κανει οτι του κατεβαίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 30.000 ευρο καθε σκυλο?,,,,,120.000 στο συνολο θα πληρωση ?καλα να παθεισ ρε κερατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάποιος ήθελε να σας εκδικηθεί για κάτι! Επειδή λοιπόν είναι δειλός και ελεεινός, για να σας πονέσει μάλλον βρήκε αυτόν τον απάνθρωπο τρόπο να το κάνει!! Μήπως έχετε κάποιον "δυσαρεστημένο" στον στο περιβάλλον σας? Από την στιγμή που λέτε ότι δεν ήταν ούτε σε κατοικημένη περιοχή, ούτε υπήρχαν γείτονες εκεί γύρω, μόνο κάποιος σιχαμένος και αποφασισμένος θα έκανε μια τέτοια αποτρόπαια πράξη εσκεμμένα για να σας πληγώσει.... Δυστυχώς όμως, ως συνήθως την πληρώνουν αθώες και ανήμπορες ψυχές. Ετσι νομίζω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάποιος ήθελε να σας εκδικηθεί για κάτι! Επειδή λοιπόν είναι δειλός και ελεεινός, για να σας πονέσει μάλλον βρήκε αυτόν τον απάνθρωπο τρόπο να το κάνει!! Μήπως έχετε κάποιον "δυσαρεστημένο" στον στο περιβάλλον σας? Από την στιγμή που λέτε ότι δεν ήταν ούτε σε κατοικημένη περιοχή, ούτε υπήρχαν γείτονες εκεί γύρω, μόνο κάποιος σιχαμένος και αποφασισμένος θα έκανε μια τέτοια αποτρόπαια πράξη εσκεμμένα για να σας πληγώσει.... Δυστυχώς όμως, ως συνήθως την πληρώνουν αθώες και ανήμπορες ψυχές. Ετσι νομίζω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειμαστε βεβαιοι οτι τα πρόστιμα πληρωνονται; Ειναι προς διερευνηση.Εχει πληρώσει κάποιος δολοφόνος μεχρι στιγμης, εχει παει φυλακή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στα σκυλάκια που φιλοξενεί ο Παρατηρητής..Μπράβο για τις κάμερες ρε παιδιά ! Χώστε τον μέσα τον κερατά ! Έχει υπάρξει φυλάκιση για κακοποίηση ζώου και μάλιστα χωρίς αναστολή συν πρόστιμο στις Σέρρες. Να τον πιάσουν τον φονιά και να του αλλάξουν τα φώτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld