Χαϊδάρι: Τοποθετήθηκαν οι πρώτες ταΐστρες για τα αδέσποτα χάρη σε έναν φιλόζωο μαραγκό




Το Σωματείο Φιλόζωων Χαΐδαρίου με χαρά ανακοίνωσε την τοποθέτηση δύο ταιστρών για τα αδέσποτα ζώα. Οι ταΐστρες κατασκευάστηκαν και προσφέρθηκαν στον Δήμο Χαϊδαρίου από έναν φιλόζωο μαραγκό.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του σωματείου:

Και επιτέλους!!! Οι δύο πρώτες ταΐστρες για αδέσποτα ζώα τοποθετήθηκαν στην περιοχή μας!!! Τις ταΐστρες, κατασκεύασε μόνος του και τις προσέφερε δωρεάν, φιλόζωος μαραγκός, τον οποίο και θερμά ευχαριστούμε.
Μετά από συνεννόηση με τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου και σε συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, τοποθετήθηκαν σε δύο σημεία στο Χαϊδάρι. Στα σημεία αυτά υπάρχουν αρκετά αδέσποτα σκυλιά.
Παρότι σε καθημερινή βάση, πηγαίνουν εκεί και φροντίζουν τα αδέσποτα, εθελόντριες -μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου, είναι πολύ σημαντικό να ευαισθητοποιηθούν όλοι οι κάτοικοι και να μεριμνούν για την σίτιση τους!!!
Ελπίζουμε ότι στην πορεία θα βρεθούν και άλλοι δωρητές και θα προσφέρουν κάποιες ταΐστρες και ποτίστρες για να τοποθετηθούν και σε άλλα σημεία του δήμου, όπου υπάρχει ανάγκη.
Ελπίζουμε επίσης ότι όλοι θα σεβαστούν αυτή την προσπάθεια και θα ανταποκριθούν θετικά από κάθε άποψη.
Από σήμερα, λοιπόν, όποιος θέλει μπορεί να πηγαίνει να γεμίζει τις δύο ταΐστρες με ξηρά τροφή για σκύλους. Το κόστος για αυτό κυμαίνεται από 1 έως 3 το πολύ ευρώ!!!
Τα σημεία που βρίσκονται οι ταΐστρες είναι: η μια έξω από την υπηρεσία πρασίνου κοντά στην είσοδο του στρατοπέδου Καραϊσκάκης Α και η άλλη έξω από το γήπεδο του τένις πίσω από το αθλητικό κέντρο Χαϊδαρίου στο τέρμα της Ηρώων Πολυτεχνείου.
Και ας μην ξεχνάμε!!!
Η φροντίδα και η σίτιση των αδέσποτων είναι υποχρέωση όλων μας. Εκτός από το ότι δείχνει τον πολιτισμό μας συμβάλλει και στην προφύλαξη της δημόσιας υγείας.

3 σχόλια:

  1. Καιρός ήταν! Μπράβο στον φιλόζωο μαραγκό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σε όλους και εύχομαι να μην γίνει στόχος αυτών που επιθυμούν την εξόντωση των αδέσποτων ρίχνοντας δηλητηριασμένα τρόφιμα στις ταιστρες... Ένας λόγος που δεν το κάναμε στην Αλεξανδρεία είναι αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήδη η μία απομακρύνθηκε από "φιλόζωο" υπάληλο και πήγε σε σημείο που δε φαίνεται καν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld