Κρήτη: Μήνυση σε άνδρα που πυροβόλησε σκύλο και πέταξε κουτάβια στον κάδο απορριμάτων!

ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ: Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ,ΚΑΤΑ: Μπροκαλακη Γεωργίου, κατοίκου Αργουλιδέ Χανίων. 3/12/2010

Χθες και περί ώρα 17.00 βρισκόμουν φιλική επίσκεψη σε οικογένεια, της οποίας μέλος ανήκει στους εθελοντές του συλλόγου μας , στην περιοχή Αργουλιδές Χανίων .
Κάποια στιγμή ακούω πυροβολισμούς, βγαίνω έξω και αντικρίζω τον καθού η μήνυση να κρατάει καραμπίνα, κυνηγετική μάλλον,ένα σκυλί αιμόφυρτο πεσμένο κάτω και ακίνητο, το οποίο στηνσυνέχεια , ο Μπροκαλάκης προφανώς νεκρό το τοποθέτησε στο port-bagage του αυτοκινήτου του, ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Στο σημείο που πυροβολήθηκε το σκυλί ο Μπροκαλάκης έχει την περιουσία του, το σκυλί ήταν δικό του, αφού βρισκόταν εντός της περιφραγμένης περιουσίας του και το είχε για πάνω από 8 μήνες και από ότι ενημερώθηκα δίπλα μένει η αδελφή του.
Μάρτυρες στο περιστατικό υπήρξαν και άλλοι, οι οποίοι δεν γνωρίζω, αν θα θέλουν να καταθέσουν για το συμβάν.

Αναστατωμένη και σοκαρισμένη από αυτό που είδα μετά από λίγο έφυγα από το σπίτι που είχα επισκεφτεί και έτρεξα αμέσως για να παραλάβω ένα επείγον περιστατικό κτυπημένου από τροχαίο σκυλιού. Σήμερα και πριν σαν καταθέσω την μήνυση, πληροφορήθηκα ότι ο Μπροκαλάκης πριν λίγους μήνες και εντός του 2010 είχε παραλάβει τα κουτάβια που είχε γεννήσει άλλη σκυλίτσα του , την οποία επίσης έχει εξαφανίσει, τα έβαλε σε σακούλα και τα πέταξε ζωντανά σε παρακείμενο κάδο απορριμμάτων.

Με βάσει την ισχύουσα νομοθεσία και ειδικότερα τους νόμους 3170/2003 και 1197/81 ζητάμε την ποινική δίωξη του Μπροκαλακη Γεωργίου καθώς επίσης και την σύλληψή του , αφούσυντρέχουν οι προϋποθέσεις της αυτόφωρης διαδικασίας.

Επίσης ζητάμε η μήνυσή μας να επεκταθεί και στα άλλα καταγγελόμενα τόσο για την εξαφάνιση του προηγούμενου του όσο και για τα κουτάβια , που πέταξε στον κάδο
καθώς και για παράνομη οπλοχρησία.

Για τον Φιλοζωικό Σύλλογο Χανίων
Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
Αναστασία Βυσσίνου- Μπομπολάκη

Κάτοικος Γαλατά Χανίων
Τηλ. 6976489349
adespoto.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld