Το ευχαριστώ της Ε.Μελέτη για το σκυλί που έσωσε και βρήκε οικογένεια

Μπράβο σε όλους σας και ευχαριστώ!


Τώρα ο μικρός μας φίλος θα έχει και μία πολύ ευτυχισμένη ζωή χάρη στη φίλη Σοφία Παπαηλιάδου, η οποία με περίσσια αγάπη και στοργή θέλησε να υιοθετήσει τον μικρούλι σκύλο!

Αξίζει ένα τεράστιο μπράβο και ένα τεράστιο ευχαριστώ στη Σοφία και την οικογένεια της που θα χαρίσουν από αύριο μία αξιοπρεπή ζωή γεμάτη τρυφερότητα και αγάπη στον σκυλούκο αλλά και σε όλους εκείνους που ευαισθητοποιήθηκαν και κινητοποιήθηκαν προκειμένου να βρεθεί ένα σπίτι.

Με συγκίνησε ο Στέλιος Τίρπας, που προσφέρθηκε από την πρώτη στιγμή να αποκτήσει τον σκύλο! Κατάλαβα αμέσως τις αγνές προθέσεις του και το πόσο πραγματικά ζωόφιλος είναι γιατί εκτός του ότι έσπευσε να έρθει σε επαφή μαζί μου, μου αποκάλυψε πως μεγαλώνει εδώ και τρία χρόνια με πάθος και στοργή τη μία από τις τρις κόρες που απέκτησε μετά το ζευγάρωμα του ο δικός μου μικρός Πούκι, το πιντσεράκι μου που τόσο αγαπώ! Μπορεί να αποφασίσαμε από κοινού ο σκυλάκος να πάει στη Σοφία όμως ξέρω ότι με τον Στέλιο πια έχουμε συγγένεια!

Από εκεί και έπειτα τι να πω για την Νέτα Τσακαγιάννη από την Άρτα που επίσης στάθηκε δίπλα στον σκυλούκο αλλά και στον Παντελή Μπαράκο που ενδιαφέρθηκε άμεσα! Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί ήσασταν όλοι εσείς που εμψυχώσατε με τα καλά σας λόγια την προσπάθεια που έγινε να αποκατασταθεί ο φίλος μας, στέλνοντας τα μηνύματα σας στο twitter και στο fbook που πραγματικά για να αναφέρω όλων τα ονόματα θα χρειαστώ πολλά editorials!  Όλοι εσείς είστε εκείνοι που μπορούν να φωνάξουν “φτάνει” σε αυτήν την σαπίλα που τρωει το ανθρώπινο είδος και το μετατρέπει στο μεγαλύτερο κτήνος, ικανό να διαπράξει τα πιο απαίσια εγκλήματα κατά όποιας μορφής ζωή!

Όλοι εμείς που αγαπάμε τα ζώα είμαστε ικανοί να αλλάξουμε αυτήν την αρρωστημένη κατάσταση παραμένοντας έτσι ενωμένοι σε δύσκολες στιγμές!

Εγώ προσωπικά σας δεσμεύομαι ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου προκειμένου να έρθουν στην επιφάνεια ελλείψεις και ανάγκες του Έλληνα ώστε να μάθει και να μπορεί να είναι ζωόφιλος! Δυστυχώς έχουμε μείνει πίσω σε αυτό! Καιρός να πάμε μπροστά ! Μπορεί να είμαστε λίγοι, αλλά η ιστορία έχει δείξει πως για μία επανάσταση αρκεί μονάχα ένας άνθρωπος!

Φίλοι μου για μία ακόμα φορά δείξατε έμπρακτα πως υπάρχει ελπίδα, και νιώθω την απεριόριστη ανάγκη να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου! Σας προσκαλώ να διαβάζετε πάντα την στήλη "Χωρίς οικογένεια " της σελίδας αυτής, γιατί εκεί θα μπορείτε να βρείτε ζωάκια που έχουν ανάγκη από αγάπη γιατί κάποιος άνθρωπος τα πρόδωσε. Ακόμα και αν δεν μπορείτε να υιοθετήσετε κάποιο, μπορείτε να βοηθήσετε να βρεθεί εκείνος που μπορεί να το κάνει! Δεν κοστίζει και αξίζει!

Τα αδέσποτα ζώα και τα ζώα σε ανάγκη είναι πολλά, πολλά περισσότερα από τα ζώα ράτσας που κάποιος θα πληρώσει για να τα αγοράσει. Ας δώσουμε προτεραιότητα σε εκείνα που η μοίρα δεν τα έκανε από τζάκι, αλλά ωστόσο τους χάρισε τρυφερή καρδιά και έχουν  ανάγκη από ανθρώπινη φροντίδα.


Σίγουρα θα βρεθούν και εκείνοι που θα πουν ότι «η Μελέτη το κουράζει και δεν κοιτάει ότι ο κόσμος δεν έχει να φαει». Από την άλλη όμως, όσο και αν σέβομαι τον άνθρωπο, όπως και να το κάνουμε είναι υπεύθυνος των πράξεων και των αποφάσεων του και σίγουρα σε θέση να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο.Τα ζώα όχι.  Το ότι η χώρα μας περνάει δύσκολα οικονομικά δεν σημαίνει πως δεν έχει και άλλες πληγές που πρέπει να κλείσουμε.

Σας ευχαριστώ και πάλι για την στήριξη την κατανόηση και το ενδιαφέρον. Να είστε πάντα και όλοι καλά,

Με σεβασμό προς όλους, Ελεονώρα

http://www.queen.gr/Eleonwra-Meleth/Editorial

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld