Πακιστανός πουλούσε σκυλί για 5 ευρώ στην Πλατεία Βικτωρίας




Εχτές το μεσημέρι, στην Πλατεία Βικτωρίας, ένας Πακιστανός πουλούσε ενα μικρόσωμο κανισάκι, όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία, γιά πέντε ευρώ!  Αν δεν το αγόραζε κανείς, επειδή πεινούσε, είχε σκοπό να το χρησιμοποιήσει για να κορέσει την πείνα του..

Ευτυχώς, βρέθηκε ένας γνωστός μου, που αγαπάει τα ζώα, του έδωσε τα πέντε ευρώ, και το κουκλί αυτό, φιλοξενείται στο σπίτι του.  

Το σκυλάκι που το ονομάσαμε ΛΙΛΗ, γιά μένα, το έχει κλέψει, γιατί είναι σίγουρα από σπίτι, φοράει ένα κόκκινο λουράκι με σβαροφσκάκια, δεν λερώνει μέσα στο σπίτι, και είναι εξοικιωμένο με κόσμο.  
Είναι καλοζωισμένο και αν δεν βρεθεί ο ιδιοκτήτης του, θα δοθεί γιά υιοθεσία!  ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΛΙΛΗΣ,  γιατί πραγματικά αυτό το πλασματάκι, είναι τόσο καλό, που ναι μεν χαίρομαι που σώθηκε, αλλά με κάνει ταυτόχρονα και ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ γιά αυτά τα καθάρματα που κλέβουν και τρώνε τα ζώα!Και δικαιολογία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ  Κ Α Μ Ι Α!

Την Δευτέρα, θα την πάμε σε κτηνίατρο να δούμε αν έχει τσιπ, και όλα τα σχετικά!  Αν κάποιος την έχει χάσει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6944898290 Ελίζα

Από Liza Tryfonos

29/3 Ενημέρωση 

Η Λίλη μας, που το όνομά της είναι Μπουμπού, σήμερα το μεσημέρι, βρέθηκε στην αγκαλία της μαμάς της!!!  Το σκυλάκι είχε τσιπάκι, και όπως ακριβώς το είχα πει, το έκλεψε την Πέμπτη που μας πέρασε ένας Πακιστανός, την ώρα που η κυρία της μετέφερε κάποια πράγματα, λόγω μετακόμισης.
Η σκυλίτσα πήγε κατευθείαν και κούρνιασε στην αγκαλία της μαμάς της, η οποία έκλαιγε και δεν το πίστευε ότι ξαναήταν κοντά της το αγαπημένο της ζωάκι!!
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ.  ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΟΔΗΓΟ ΕΞΩ!!!
ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

dogw0rld.blogspot.com

8 σχόλια:

  1. την επομενη φορα πριν δωσετε λεφτα για να παρετε καποιο σκυλακι απο πακιστανο, ελληνα, τουρκο, μαροκινο, οτιδηποτε διποδο τελοςπαντων...δωστε του καμια 20αρια χερια ξυλο...και παρτε του και τα λεφτα που εχει πανω του...η γνωστη μας "φερμα" δηλαδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. olos o ypokosmos sthn ellada mazeythke gamw ta apovrasmata toys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καποτε η πλατεια ηταν πλατιεα!!!!!!!!!!!!
    τωρα ειναι καταγωγι μαζευετε η σαρα η μαρα κι το κακο συναπαντημα..............
    δυστυχως ντρεπομαι που το λεω αλλα εκει μεγαλωσα κι επαιξα..............
    παντως θα ηθελα να το υιοθετουσα πραγματικα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραια,αυτό το πηρατε απο τα χερια του!Τα ΕΠΟΜΕΝΑ που θα κλεψει,τι θα γινουν,αν δεν βρεθει καποιος να δωσει τα 5 ευρω;;Τοσο δυσκολο ηταν να καλεσετε την αστυνομια ωστε να συλληφθει κ να το ξανασκεφτει πριν το κανει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφού αγοράσετε το σκύλι απο τον Πανκιστανό τον επιβραβέυσετε να το ξανακάνει. Ναι, το σκυλάκι γλιτωσε άλλα υπάρχει πιθανότητα πος ο κύριος Πακιστανος θα το ξανακάνει άφου δούλεψε η πώληση! Μήπως να πάτε στην αστυνομία να τους ενημερώσετε γι'αυτο το γεγονός; Κάποια αλλή οικογένεια με ένα αξιολάτρευτο σκυλάκι μπορεί να πέσει θύμα του Πακιστανού και να χάσει το κατοικιδιό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ti einai ola ayta ta sxolia >?? kala kanate kai to phrate mpravo sas !! gioubetsaki tha to kanane ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kremala kai gdarsimo sthn plateia omonoias theloun oloi aytoi..... ta ekane kai sthn patrida tou ayta to tsoutseki ? KSYLO KREMALA KAI GDARSIMO PROS PARADEIGMATISMO OLWN AYTWN POU THA SKEFTOUN NA KANOUN KATI PAROMOIO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα ηταν εποικοδομητικότερο αν επικεντρωνομασταν ολοι στην ουσια του θεματος και οχι στο προσωπο, εκφραζοντας αποψεις που μονο προκαταλαψη και ρατσισμο δειχνουν.
    Ξεχνατε ποσα περιστατικα κακοποιησης και εγκαταλειψης απο Ελληνες βγαινουν καθε μερα στην δημοσιοτητα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld