Σκυλιά με μεταφυσικές ικανότητες



 Η γνωστή επαγγελματίας παίκτρια πόκερ, Jennifer Harman, υπήρξε κάποτε το έτερον ήμισυ του γιού του θρυλικού παίκτη Doyle Brunson, Todd. Οι δυο τους, έτρεφαν μεγάλη αγάπη για τα ζώα και είχαν τέσσερα σκυλιά. Όταν χώρισαν, ακολούθησε δικαστικός αγώνας με την Harman να κερδίζει την επιμέλεια των τριών.


Πριν λίγες μέρες, ο σκύλος που είχε ο Todd πέθανε σε ηλικία 15 ετών από καρκίνο. Το περιστατικό συνέβης τις 2 τα μεσάνυχτα και η Harman που μένει πολλά χιλιόμετρα μακριά, ξύπνησε ακριβώς εκείνη την ώρα από τα γαβγίσματα των δικών της σκύλων. Είχαν αντιληφθεί άραγε τα κατοικίδια της παίκτριας πόκερ ότι είχε πεθάνει ο παλιός τους φίλος; Την απάντηση δίνει ο Doyle Brunson μέσα από το blog του, γράφοντας τα εξής:

«Υπάρχουν τόσα πολλά για την ζωή που δεν γνωρίζουμε όπως το κάρμα, τα πνεύματα και η έκτη αίσθηση. Ο γιός μου είχε ένα σκύλο 15 ετών, τον έλεγαν Yager και πέθανε πριν λίγες μέρες από καρκίνο. Ήταν εξαιρετικό σκυλί και παρόλο που έδειχνε πολύ τρομακτικό, ήταν πολύ γλυκό. Ο Τοdd και Jennifer ήταν ζευγάρι για σχεδόν 5 χρόνια. Είχαν 4 σκυλιά και όταν χώρισαν, ακολούθησε μεγάλη δικαστική μάχη.

Ο γιος μου προσέλαβε ως δικηγόρο τον David Chesnoff και η Jennifer τον Richard Wright, δύο από τους κορυφαίους δικηγόρους που ασχολούνται με μεγάλα εκγλημάτα. Μάλιστα οι δυο τους είχαν συνενοηθεί να μη αναφερθούν σε κανέναν για αυτήν την υπόθεση.

Τελικά, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία ώστε να μοιράζονται την επιμέλεια των κατοικιδίων, κάτι που έγινε για πάνω από 10 χρόνια. Την στιγμή που ο Yager πέθανε στις 2 τα μεσάνυχτα, η Jennifer είχε όλα τα υπόλοιπα σκυλιά τα οποία άρχιζαν να γαυγίζουν εκείνη την ώρα και η Jennifer δεν μπορούσε να τα σταματήσει επί 20 ολόκληρα λεπτά. Σύμπτωση; Δεν νομίζω. Ένας φίλος μου από το γυμνάσιο είχε έναν σκύλο 10 ετών. Ο φίλος μου πέθανε πριν από έναν χρόνο και την επόμενη μέρα πέθανε και ο σκύλος του χωρίς να έχει κάτι. Η γυναίκα του γιου μου, το πρωί πριν τον θάνατο του Yager είδε ένα πολύ κακό όνειρο με ένα άγνωστο κοριτσάκι το οποίο της έλεγε για τον θάνατο του Yager. Κάποια πράγματα απλά δεν μπορούν να εξηγηθούν. R.I.P. Yager»

Τα συμπεράσματα δικά σας…

pokerunion.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld