Σκυλί άνοιξε 4 πόρτες, κρύφτηκε στην μπανιέρα και επέζησε από φωτιά μετά απο 6 ώρες!



Στην Νότια Καρολίνα παρά τις προσπάθειες τριάντα πυροσβεστών το σπίτι της οικογένειας Brumby καταστράφηκε ολοσχερώς έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι.Η φωτιά και ο καπνός εξαπλώθηκε τόσο πολύ γρήγορα που πήρε σχεδόν δύο ώρες στους πυροσβέστες να πάρουν την πυρκαγιά υπό τον έλεγχό τους.Συνολικά έξι ώρες πέρασαν όταν οι πυροσβέστες βρέθηκαν μπροστά σε κάτι απροσδόκητο.Ένα θαύμα ονόματι Mia.

Καθώς η πυρκαγιά περικύκλωσε το σπίτι, το 1 έτους βελγικό Μαλινουά έκανε το αδιανόητο.Κατάφερε να σωθεί.Το περίεργο είναι με ποιον τρόπο.

Παγιδευμένο το σκυλί μέσα στον σπίτι κατάφερε να ανοίξει 4 πόρτες, βρίσκοντας τελικά τον δρόμο για το υπόγειο, όπου αναζήτησε ασφάλεια μέσα σε μια μπανίερα γεμάτη με νερό!Οι πυροσβέστες κατάφεραν και έσβησαν 6 ώρες μετά τις φλόγες που απειλούσαν την ζωή της.

Ο ιδιοκτήτης  της  Mia, Chris Brumby, ανέφερε πως είναι κατάπληκτος που επέζησε, αλλά δεν εξεπλάγην από τις ενέργειές της. Είπε ότι το σκυλί είχε μάθει να ανοίγει τις πόρτες σε όλο το σπίτι.

Ο Brumby, η σύζυγός του και τα παιδιά τους δειπνούσαν σε ένα εστιατόριο όταν άρχισε η πυρκαγιά. Παρόλο που το σπίτι τους καταστράφηκε η οικογένεια ήταν απίστευτα ανακουφισμένη που το σκυλί τους επέζησε. «Αυτή ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή για εμας, επειδή είναι μέρος της οικογένειας», ανέφεραν.

dogw0rld.blogspot.com

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld