Ιστορία: Τον έκλεισε στην αγκαλιά της και δεν τον έβρισκε!

Η φωτογραφία αυτή έχει τη δική της μικρή ιστορία και μου τη διηγήθηκε ο καλός συνάδελφος Στάθης Καρράς. Σας τη διηγούμαι κι εγώ λοιπόν γιατί έχει πλάκα: Ο Στάθης πάντα είχε αδυναμία στις γάτες. Τελευταία είχε 4 στο σπίτι του, όταν μια μέρα βρήκε μια ταλαιπωρημένη ροτβαϊλερίνα να περιφέρεται αδέσποτη στο δρόμο. 

 

Τη λυπήθηκε και και την πήρε σπίτι, όπου την εγκατέστησε στον κήπο, σε αντίθεση με τις γάτες που ζούσαν μέσα στο σπίτι. Ανησυχούσε όμως μη τυχόν η σκύλα βούταγε καμία απ' τις γάτες, που τόσο αγαπούσε.

Μια μέρα, γυρίζοντας σπίτι, βλέπει μόνο τις 3 γάτες να τον υποδέχονται. Εψαξε παντού στο σπίτι, αλλά έλειπε ένας μικρός και άτακτος γάτος, η αδυναμία του Στάθη. Βγαίνει στον κήπο με βαριά καρδιά και άσχημα προαισθήματα και βλέπει αυτό ακριβώς που βλέπετε κι εσείς: τον γάτο να κουρνιάζει, τρισευτυχισμένος, στην αγκαλιά της ροτβαϊλερίνας. Η οποία, φανερά ευτυχισμένη, είχε ανοίξει τα «χέρια» της σαν να προστάτευε τον τρισάθλιο νεαρό γάτο!

Ε, μια και δυο, ο Στάθης πήγε και πήρε τη φωτογραφική μηχανή του, απαθανάτισε το ωραίο ενσταντανέ και το πρόσφερε στη σελίδα μας.

enet.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld