Έριξαν φόλες έξω από το καταφύγιο Λαυρίου - Νεκρό ένα σκυλί


Στο Δημοτικό χώρο που βρίσκεται το Καταφύγιο Λαυρίου μπαινοβγαίνουν απο νωρίς το πρωϊ απορριματοφόρα και άλλα οχήματα του Δήμου.Το τελευταίο μήνα μάλιστα μέσα σε αυτό το χώρο στοιβάζουν όλη τη σαβούρα και τα κλαδέματα που μαζεύουν απο όλη τη περιφέρεια.

Τις τελευταίες μέρες ο Ερμής (το σκυλάκι της φωτογραφίας) και η παρέα του άρχισαν να ανοίγουν τρύπες στο σάπιο εξωτερικό συρματόπλεγμα και να βγαίνουν έξω. Δεν ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ απο το χώρο και όταν πήγαινα τους έβρισκα να με περιμένουν στη πόρτα για να ξαναμπούνε μέσα.

Σήμερα με περιμεναν και πάλι όλοι εξω. Ολοι εκτός απο τον Ερμή. Δεν είχε προλάβει να φτάσει τη πόρτα. Το κουφάρι του είχε μείνει άψυχο λίγα μέτρα πιο κάτω. 

Αυτό το απαίσια παραμορφωμένο κουφάρι που θα δείτε στις φωτογραφίες (προσοχή οι εικόνες είναι σκληρές) ήταν ο τεράστιος, γλυκός και ντροπαλός Ερμής μας.Δολοφονήθηκε άγρια από άναδρα ελεεινά υποκείμενα σήμερα το πρωί έξω από το καταφύγιο.Η φόλα του ρήμαξε τα σωθικά.Μέσα σε λίγες ώρες το κορμί του άνοιξε και πετάχτηκαν έξω τα εντόσθιά του.

Ο Ερμής ήταν εδώ και τρία χρόνια από τα πιο φιλικά και άκακα πλασματάκια.Αποκλείεται να όρμηξε ή να απείλησε κάποιον άνθρωπο..Κι όμως κάποια διεστραμμένα κτήνη αποφάσισαν να του στερήσουν το δικαίωμα της ζωής..Το ΓΙΑΤΙ θα μείνει αναπάντητο..

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ!

 
 
 

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld