Έκαψαν αδέσποτη σκυλίτσα την ώρα που γεννούσε!

Η φωτογραφία αυτή τραβήχθηκε το Πάσχα


Στον Κόκκινο Μύλο στην περιοχή Αχαρνές κάποιος ασυνείδητος έβαλε φωτιά στερώντας με αυτόν τον τρόπο την ζωή μιας αδέσποτης σκυλίτσας που ζούσε κάτω από τα νοβοπάν , όπου είχε κάνει τη φωλιά της για να γεννήσει τα μωρά της. (βλέπε 1η φωτογραφία).

Την σκυλίτσα την φρόντιζε περισσότερο από 3 χρόνια φιλόζωη.Η ίδια αναφέρει πως ήταν πολύ φοβική, όμως δεν πείραζε κανέναν, έτρωγε και κρυβόταν πάντα μέσα στα χωράφια.

''Τη Παρασκευή το απόγευμα την είδα και ήταν καλά ...Όμως όταν πήγα την Κυριακή ήταν όλα καμμένα τη φώναζα μισή ώρα ..... νόμιζα ότι θα έρθει αργότερα να φάει και έφυγα...Αυτό το μέρος είναι 20 λεπτά μακριά απο το σπίτι μου. 
Πήγα πάλι με μια φίλη μου τη Δευτέρα και αφού δεν τη βρήκαμε πάλι αρχίσαμε να ψάχνουμε ...και τότε ... τη βρήκαμε εγκλωβισμένη μέσα στη φωλιά της...Είχε πάρει θέσει να γεννήσει και ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω πως  και τι έγινε και η μπουμπού βρέθηκε καμμένη....Κάποιοι απο τη γύρω περιοχή μας είπαν ότι είδανε ένα αυτοκίνητο εκεί και μετά πήρε φωτιά ...Για το σκυλάκι δεν γνώριζε κανείς τίποτα...''

Ακόμη μια φορά αποδεικνύεται πως κάποιοι από εμάς δεν σέβονται κανένα είδος ζωής..Τέτοια περιστατικά αποτελούν ντροπή όχι μόνο για την χώρα μας αλλά και για το ανθρώπινο είδος..

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!
 


 

http://dogw0rld.blogspot.com

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld