Τα αδέσποτα της Ναυπάκτου έχουν ανάγκη από την βοήθεια σας

Παρακάτω θα διαβάστε διάφορους τροπους για το πως μπορείτε να μας προσφέρετε την βοήθεια σας.

1.       Με εθελοντική εργασία στο καταφύγιο μας (ο θεός να το κάνει καταφύγιο …ακόμη μας τάζει ο δήμος ).Μπορείτε να βοηθήσετε στην καθαριότητα και στο τάϊσμα των αδέσποτων! Το μόνο που θα σας στοιχήσει είναι λίγη ώρα από  την καθημερινότητα σας. Σας υποσχόμαστε ότι τα αδεσποτάκια μας θα σας ανταμείψουν με πολλά κουνήματα ουρών και χαρούλες !

2.       Να μας δωρίσετε ότι άχρηστο για εσάς, αλλά πολύτιμο για εμάς. Κουβέρτες, χαλιά ,μοκέτες  και παλιά σπιτάκια σκύλων. Τώρα που έρχεται χειμώνας θα προσφέρουν ζεστασιά στα σκυλάκια.

3.       Εάν θέλετε να δωρίσετε έστω και 1 ευρώ μπορείτε να πάτε σε οποιοδήποτε μαγαζί στη Ναύπακτο που πουλάει τροφές και να αγοράσετε ότι θέλετε ή και να αφήσετε το ποσό για να μαζευτεί το ποσό που πρέπει για να πάρουμε π.χ ένα τσουβάλι ξηρή τροφή. Μπορείτε να αγοράσετε ότι θέλετε… από φαγώσιμα μέχρι φάρμακα και να μας το αφήσετε… χρειαζόμαστε ακόμη και μια κονσέρβα με 1 ευρώ.  Μην ξεχάσετε να αναφέρετε ότι είναι για τα αδέσποτα, ώστε να γίνει καλύτερη τιμή..τουλάχιστον από τα μαγαζιά που μας βοηθούν, όπως είναι ο κύριος Τσιώτας στην Ψανή και ο κτηνίατρος κύριος Φλέσσας .

4.       Εάν πάλι είστε κοντά ή μακριά και θέλετε να συνεισφέρετε μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον λογαριασμό του κτηνιάτρου. Από εκεί αγοράζουμε φάρμακα και τροφές  και το πιο βασικό εκεί πηγαίνουμε τα σκυλάκια μας όταν έχουν προβλήματα υγείας. Να σημειωθεί ότι δεν έχουμε στειρώσει σχεδόν κανένα σκυλάκι γιατί αδυνατούμε οικονομικά. Την κατά θέση μπορείτε να την κάνετε στην Τράπεζα Πειραιώς, στον λογαριασμό 5157-041897-052 στον όνομα Φλέσσας Σωτήρης . Είναι ο λογαριασμός του κτηνιάτρου, ώστε να ξέρετε και εσείς ότι θα πιάσουν τόπο τα χρήματα σας! Μην ξεχάσετε να βάλετε ως αιτιολογία ότι είναι για τα αδέσποτα.

5.       Μπορείτε πάλι να κάνετε εικονική υιοθεσία ή αλλιώς υιοθεσία αλληλεγγύης. Στον σύνδεσμο που θα βρείτε παρακάτω να δείτε κάποια από τα σκυλάκια μας .Εσείς διαλέγετε ποιο σας αρέσει και εφόσον δεν μπορείτε να το πάρετε σπίτι σας ,απλώς  δίνετε το ποσό των 10 ευρώ μηνιαίος για τα έξοδα του. Μπορείτε να κάνετε την κατάθεση στον παραπάνω λογαριασμό ή να τα δίνετε σε εμάς αυτοπροσώπως.
http://www.facebook.com/media/set/?set=oa.175650855823547. Σε αυτόν το σύνδεσμο θα δείτε κάποια από τα σκυλάκια..έχουμε πολλά …δεν χωράνε όλα  : )

6.       Μπορείτε να προσφέρετε φιλοξενία σε κάποια ζωάκια μέχρι να βρεθεί σπίτι φιλοξενίας ή σε κάποια που χρειάζονται καθημερινή και τακτική φαρμακευτική αγωγή ή και σε μωρά που έχουν ανάγκη από συχνό τάϊσμα.

7.       Τέλος μπορείτε να προσφέρετε  στα ζωάκια μας ένα ζεστό σπιτάκι και την φροντίδα σας . Να τα υιοθετήσετε με λίγα λόγια. Αυτό θα ήταν το ιδανικό για εμάς , για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε και άλλα ζώα που μας έχουν ανάγκη.

Εάν πάλι θέλετε να προσφέρετε κάτι από όλα τα παραπάνω αλλά για διαφόρους λόγους αδυνατείτε …εμείς και τα αδεσποτάκια σας στέλνουμε την αγάπη μας ,γιατί ακόμη και η θέληση σας να προσφέρετε κάτι μετράει ! Να είστε καλά!

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
6939933883 Λεόνα
6976693308 Ρένα
6980350956 Γιώτα

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld