Φρίκη στο Πέραμα: Πέταξαν σκυλίτσα στην θάλασσα (;) και ανασύρθηκε παράλυτη

Φώτο Αρχείου

Φρίκη και μόνο φρίκη προκαλούν οι πράξεις κάποιων που νομίζουν οτι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν.......Nα είναι ο φόβος και ο τρόμος για ανθρώπους και ζώα και να παραμένουν ατιμώρητοι! Πρέπει ν'ανοίξουν κάποια στόματα για να μάθουμε ποιοι είναι τελικά αυτοί οι ελεεινοί που κυκλοφορούν νύχτα και κακοποιούν τα ανυπεράσπιστα ζώα στο τέρμα Περάματος. Ζώα που τ'αγαπάει και τα ταίζει τόσος κόσμος...που είναι όλα εμβολιασμένα και στειρωμένα και δεν ενοχλούν κανέναν!

Δυστυχώς αυτή τη φορά σειρά είχε η Τάνα, σκυλίτσα ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους, στειρωμένη και εμβολιασμένη, η οποία βρέθηκε άσχημα χτυπημένη μέσα στη θάλασσα να προσπαθεί να σκαρφαλώσει απ'τα βράχια για να σωθεί.......

Το άμοιρο ζωάκι ανασύρθηκε παράλυτο από τη μέση και κάτω. Μεταφέρθηκε στους Αγ. Αναργύρους όπου έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις. Η σπονδυλική στήλη έχει μετατοπιστεί εντελώς. Είχε ακράτεια ούρων, ακράτεια κοπράνων...κατάσταση μη αναστρέψιμη, χωρίς να υπάρχει ελπίδα με χειρουργείο.  Οι γιατροί δεν μας άφησαν κανένα περιθώριο και η Τάνα δεν είναι πια μαζί μας...

Ράγιζαν οι καρδιές μας...Η Τάνα ήταν ένα ακόμη φιλήσυχο ζωάκι που προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο των κακοποιημένων στο τέρμα Περάματος.

Παρακαλούμε, εάν κάποιος γνωρίζει κάτι για το συμβαν μην φοβηθεί, πρέπει να το καταγγείλει στην αστυνομία ή στο Λιμεναρχείο ή στο σύλλογό μας! Πρέπει να τιμωρηθούν κάποιοι για την ανεξέλεγκτη συμπεριφορά τους!

Τηλεφ. 6976115062 - 6978047670 - 6946701305

ΖΩΟΦΙΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld