Αλεξανδρούπολη: Συστήνεται η πενταμελής επιτροπή για τα αδέσποτα ζώα
Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να έχει συσταθεί η επιτροπή αρμόδια για τα αδέσποτα ζώα στο Δήμο Αλεξανδρούπολης ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει και η πρώτη συνεδρίασή της. Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο αρμόδιος για το θέμα Αντιδήμαρχος Χρήστος Γερακόπουλος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Δημήτρη Κολιού στο Maximum Fm 93,6.
 
Ο κ. Γερακόπουλος τόνισε ότι η επιτροπή θα αποτελείται από πέντε μέλη και θα διαχειρίζεται τα θέματα που σχετίζονται με τα αδέσποτα ζώα στην περιοχή ευθύνης του δήμου. Η απόφαση αυτή ελήφθη και μετά από διευρυμένη σύσκεψη που έγινε στο δήμο με τη συμμετοχή και μελών του φιλοζωικού σωματείου Αλεξανδρούπολης.

Σε ό, τι αφορά το συνεργείο που θα περισυλλέγει τα αδέσποτα ο κ. Γερακόπουλος ανέφερε ότι δεν είναι απαραίτητη η παρουσία κτηνιάτρου κατά τη διάρκεια της περισυλλογής αλλά στη συνέχεια. Κτηνίατρος έχει οριστεί ήδη από πέρσι και είναι υπεύθυνος για την παρακολούθηση των ζώων αφού μεταφερθούν σε συγκεκριμένο χώρο. Ωστόσο σημείωσε ότι αναμένεται να οριστεί ακόμη ένας κτηνίατρος σε συνεργασία με τη φιλοζωική.e-evros.gr 

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld