Μια απίστευτη ιστορία επανένωσης μετά από 5 ολόκληρα χρόνια!


Αυτή είναι μία από αυτές τις υπέροχες ιστορίες που σου ζεσταίνουν την καρδιά και κάνει όλους τους ιδιοκτήτες ζώων να δώσουν ένα χάδι στο κατοικίδιο τούς καθώς την διαβάζουν.  


Η Heather Jackson ποτέ δεν φανταζόταν πως πέντε χρόνια μετά την εξαφάνιση της Shakira (Σιβηρικό Χάσκυ), η οποία μέχρι τότε θεωρείτο νεκρή, θα έφτανε η στιγμή που θα την ξαναέβλεπε.  Η γυναίκα όταν επέστρεψε σπίτι της ενημερώθηκε πως κάποιος είχε πυροβολήσει το σκυλί γιατί νόμιζε πως είναι λύκος!



Στην πραγματικότητα ο σκύλος, ο οποίος είναι τώρα 6 ετών, ήταν έτοιμος να υποβληθεί σε ευθανασία σε ένα καταφύγιο της Γεωργίας, όταν της δόθηκε μια παράταση ζωής και αντ' αυτού αποφασίστηκε να σταλθεί σε μια οργάνωση διάσωσης των Σιβηρικών χάσκυ στο ΧάρβαρντΙλινόις με τα έξοδα καλυμένα από τον ιδρυτή της οργάνωσης.
 

Λίγο πριν  υιοθετηθεί η Shakira, ανακαλύφθηκε ότι έφερε μικροτσίπ που οδηγούσε στο όνομα της Heather Τζάκσον. Είναι μυστήριο γιατί το μικροτσίπ δεν ανακαλύφθηκε από το καταφύγιο τα τελευταία 5 χρόνια.

Η Τζάκσον έχει στην κατοχή της ένα Ακίτα που είναι αρκετά κυριαρχικό, έτσι η Shakira θα υιοθετηθεί από μια νέα οικογένεια. Ωστόσο η γυναίκα θα ταξιδέψει για να ξαναβρεθεί με την Shakira και ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης θα έχει τώρα την ευκαιρία για μια μακρά και ευτυχισμένη ζωή, χάρη στην δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε από τον ιδρυτή της οργάνωσης ''Free Spirit Siberian Rescue''.



dogw0rld.blogspot.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld