Τρίπολη: Την απέλυσαν γιατί παραπονέθηκε για τον τρόπο που συμπεριφέρονταν στα αδέσποτα


 Καταγγελία αναγνώστριας


Μενω στην Τριπολη και δουλευα μεχρι πριν μια ωρα στην κεντρικη πλατεια της πολης. Εκει δυστυχως εχουν μαζευτει πολλα αδεσποτα σκυλακια, πολυ φιλικα και παιχνιδιαρικα. Το μονο που ζητάνε ειναι χαδια και λιγο φαγητουλι. Απ' το καλοκαιρι οσο μπορω τα προσεχω και τα ταΐζω γιατι πραγματικα ειναι αξιολατρευτα. Μενω σε πολυκατοικια κ δεν εχω καποιο χωρο να τα προστατεψω.



Σημερα  λοιπον,κατα την διαρκεια της δουλειας μου, το αφεντικο απ' το διπλανο μαγαζι "G-----", βγηκε εξω μ' ενα ξυλο και ξεκίνησε να χτυπαει τα ζωακια, τα οποια απλα κοιμοντουσαν στην πλατεια.τον πλησίασα και του ειπα κατα γραμμα: ''Ο πολιτισμος του ανθρωπου φαινεται στην συμπεριφορα του προς τα ζωα" κι απλα εφυγα χωρις να ειπωθεί τιποτα παραπανω.

Να σημειώσω πως το συγκεκριμένο fast food εχει γινει άσυλο στον εξωτερικο χωρο παιδιων που πινουν μαυρα, μαλωνουν, παιζουν μπουνιες, βριζουνε τους περαστικους κι αργα το βραδυ χωρος για ζευγαρακια....


Ο συγκεκριμενος "κύριος" Χρηστος, αμεσως ενημέρωσε το "αφεντικο μου" με σκοπο να με απολυσει. Φοβαμαι πως θα πεσουν φολες στην πλατεια και παρακαλω πολυ οποιος μπορει να με βοηθησει να το κανει.


Επισης παρακαλω πολυ οποιος ειναι απο Τριπολη ή τα περίχωρα, ειτε επισκεπτης αυτης της πολης, να μην επισκεπτεται το μαγαζι "G-----" γιατι πολυ απλα δεν αξιζουν ουτε τα λεφτα μας, αλλα ουτε καν να τους αποκαλουμε ανθρωπους. 


Αυτο το θεμα δεν θα το αφησω να λήξει ετσι, θα το φτασω στα ακρα με καθε τροπο, ειτε με τον καλο ειτε με τον ασχημο. 


Απλα εχω αναγκη την βοηθεια σας αν μπορουμε αυτα τα σκυλακια να βρουνε στεγη γιατι η πολη στην οποια ζω δεν εχει καποιο φιλοζωικο οργανισμο. Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων.


Λίτσα















dogw0rld.blogspot.gr

2 σχόλια:

  1. Αυτος που χτηπησε τα σκυλια ηταν ο μπαμπας του ιδιοκτητη και οχι ο ιδιος! Και δευτερον στο κειμενο δεν γραφει οτι την απελυσε ! Απεναντιας τα G@@DYS νομίζω οτι δείξανε αμέσως ευαισθησία και του κάνανε γραπτη επίπληξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε,αφου του κανανε γραπτη επιπληξη ολα καλα!!!!! ρε τι ακουω!!!!!!!!!! τι ευαισθησια δειξανε ακριβως????? βαλανε φαγητο και νερο στα σκυλια?????? τι ακριβως?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld