Τον σκότωσε για να του κλέψει τον σκύλο και να τον πουλήσει σε εστιατόριο!


 
Η αστυνομία στο βόρειο τμήμα του Βιετνάμ αναζητεί έναν άνδρα σε βάρος του οποίου υπάρχουν υποψίες ότι σκότωσε έναν κυβερνητικό αξιωματούχο του οποίου το σκύλο προσπαθούσε να κλέψει, όπως ανακοίνωσε σήμερα...
 
Ο Νγκουέν Τρουνγκ Χιέ, 30 ετών, ένας αξιωματούχος, μέλος της επαρχιακής Λαϊκής Επιτροπής στην Μπακ Νινχ, βγήκε από το σπίτι του χθες για να ανακαλύψει ότι ένας άνδρας προσπαθούσε να κλέψει το σκυλί του και τον καταδίωξε, είπε ο επικεφαλής της αστυνομίας στην πόλη Μπακ Νινχ, ο Νγκουέν Βαν Τσιέν.

Ο ληστής πυροβόλησε και σκότωσε τον Χιέ και διέφυγε με το ζώο, ανέφερε ο Τσιέν.

Η δολοφονία είναι η πρώτη με κίνητρο την κλοπή ενός σκυλιού στην επαρχία, πρόσθεσε ο επικεφαλής της αστυνομίας.

Οι κλοπές σκυλιών έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα συχνό φαινόμενο στο Βιετνάμ, συνήθως με κίνητρο την πώλησή τους σε εστιατόρια που ετοιμάζουν πιάτα με κρέας σκυλιών.

Ένα παρόμοιο επεισόδιο είχε αποτέλεσμα ένας χωρικός να τραυματιστεί κι ένας ύποπτος να συλληφθεί χθες στην κεντρική επαρχία Νγκχε Αν.

Δύο ύποπτοι προσπάθησαν να εκφοβίσουν χωρικούς κραδαίνοντας μαχαίρια καθώς καταδιώχθηκαν αφού βρέθηκαν να προσπαθούν να κλέψουν σκυλιά, ανέφερε η αστυνομία στην περιφέρεια Νγκχι Λοκ. Ένας χωρικός τραυματίστηκε και ένας από τους υπόπτους διέφυγε, αλλά οι χωρικοί έπιασαν τον άλλο ύποπτο και τον ξυλοκόπησαν ώσπου έπεσε αναίσθητος, σύμφωνα με την αστυνομία. Ο ύποπτος συνελήφθη.

Πηγή: newsit.gr


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld