Λαύριο: Ο Εισαγγελέας δεν δίνει εντολή να σωθεί εγκαταλελειμμένος σκύλος σε σπίτι εδώ και 1.5 μήνα


Όπως καταγγέλει η Άννα Γερολύμπου, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ανατολ.Αττικής, χθες δέχθηκε μια καταγγελία σχετικά με ένα Λαμπραντόρ που ζει κλεισμένο εδώ και ενάμιση μήνα μέσα σε σπίτι επάνω στη Πλατεία Λαυρίου. 


Γείτονες προσπαθούν να του ρίξουν φαγητό και νερό από κάποιο άνοιγμα στο τζάμι της εξώπορτας. Όπως, καταγγέλλουν το σκυλί είναι σε άθλια κατάσταση. Εχει μείνει το μισό από ότι ήταν. 

Η Άννα Γερολύμπου έχει ξεκινήσει από χθες το μεσημέρι, μετά από καταγγελία που έκανε στο ΑΤ Λαυρίου, επιχείρηση διάσωσης του ζώου και μεταφοράς σε Κτηνίατρο. Όπως λέει, έκανε γραπτή καταγγελία η οποία διαβιβάστηκε μαζί με τα ευρήματα της αυτοψίας της Αστυνομίας στον Εισαγγελέα, την Περιφέρεια και το Δήμο. 

Παρά το γεγονός ότι μέχρι τώρα οι προσπάθειες της Αστυνομίας να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά ή μέσω συγγενών του με τον ιδιοκτήτη ήταν άκαρπες και παρά τις εκκλήσεις της πως κάθε ώρα που περνάει μπορεί να είναι μοιραία για το ζώο, ο Εισαγγελέας σήμερα απλά διέταξε προανάκριση!

Προανάκριση σε ποιόν; Και γιατί; Για να βρει το χρόνο ο ιδιοκτήτης να το εξαφανίσει; Η ζωή και το μαρτύριο αυτού του ζώου δεν ενδιαφέρει κανέναν Αρμόδιο; 

Οι μόνοι που πραγματικά και πρακτικά ενδιαφέρθηκαν, όπως αναφέρει η ίδια, ήταν οι αξιωματικοί του ΑΤ Λαυρίου! Οι υπόλοιποι τι ενέργειες έκαναν; Και προς όφελος τίνος; ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ!

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld