Εγκατέλειψε το 15χρονο άρρωστο σκυλί της σε καταφύγιο λέγοντας πως είναι αδέσποτο, για να μην χρεωθεί τα έξοδα της ευθανασίας!


Την περασμένη εβδομάδα μια γυναίκα επισκέφθηκε ένα καταφύγιο της Καλιφόρνιας με ένα σκυλί, ράτσας Springer Spaniel, λέγοντας ότι το είχε βρει δεμένο σε ένα στύλο στο κέντρο της πόλης με ένα σημάδι γύρω από το λαιμό της. Ο σκύλος είχε μια μολυσμένη πληγή, φορούσε ένα κολάρο-χωνί και είχε έναν όγκο. Μετά από τέσσερις ημέρες, ο σκύλος υποβλήθηκε σε ευθανασία.

Η γυναίκα όμως, όπως αποδείχθηκε έπειτα από λίγες ημέρες, δεν ήταν ένας καλός Σαμαρείτης που βρήκε εγκαταλελειμμένο ένα άρρωστο σκυλί και το μάζεψε. Ήταν η ιδιοκτήτρια του, που το εγκατέλειψε, δημιουργώντας αυτήν την ιστορία, για να αποφύγει το κόστος της ευθανασίας.


Ως αποτέλεσμα, ο σκύλος πέρασε όλομόναχος τέσσερις ημέρες σε ένα κλουβί, υποφέροντας. 
Δεν ανταποκρινόταν στη φαρμακευτική αγωγή, δεν έτρωγε, δεν έπινε, δεν έκανε την ανάγκη του και έτσι ''έφυγε'' από την ζωή, χωρίς τον άνθρωπο που έζησε τόσα χρόνια μαζί.


Η γυναίκα δεν θα διωχθεί ποινικά, επειδή είχε μεταφέρει πρόσφατα το 15 χρονο σκυλί σε κτηνίατρο, ο οποίος συνέστησε ευθανασία λόγω προχωρημένου καρκίνου. Όμως εκείνη, αντί να προχωρήσει σε ευθανασία, διάλεξε την φθηνή λύση της εγκατάλειψης...



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld