Έστησαν παγίδα ζώων σε αυλή και σκότωσαν ιδιόκτητο σκύλο


Στις 8 Δεκεμβρίου η ιδιοκτήτρια της σκυλίτσας Περλ, άφησε το σκυλί στην αυλή δεμένο με μια μακριά αλυσίδα από μια κερασιά. Περίπου μια ώρα αργότερα, όταν πήγε να δώσει στο σκυλί μια λιχουδιά, έκανε μια συγκλονιστική ανακάλυψη.


Η Περλ βρισκόταν στην αυλή του γείτονά της, σε άσχημη κατάσταση. Το κεφάλι της είχε πιαστεί σε μια παγίδα ζώων. Η γυναίκα παρότι προσπάθησε να αφαιρέσει το κεφάλι της Περλ από την παγίδα, δεν τα κατάφερε και κάλεσε για βοήθεια. Η Περλ αιμορραγούσε από το στόμα της. Τελικά έπαθε ασφυξία και πέθανε στην αγκαλιά της..



Η αστυνομία αναφέρει ότι η παγίδα στήθηκε στην αυλή σκόπιμα, και υποψιάζεται πως αυτός που την έβαλε ήθελε να βεβαιωθεί ότι μπορούσε να λειτουργήσει. Στην παγίδα σίγουρα υπήρξε κάποιο ''δόλωμα'' για να τραβήξει το ενδιαφέρον του σκύλου.


Η αστυνομία δεν έχει βρει ακόμα τον δράστη, αλλά υπάρχουν υποψίεςα. Σύμφωνα με τον επικεφαλή της αστυνομίας, ένα άγνωστο πρόσωπο μοίρασε αντίγραφα από την ισχύουσα νομοθεσία για τα ζώα σε αυτοκίνητα και σπίτια της περιοχής. Ένα από τα σπίτια ήταν αυτό της άτυχης Περλ.

Ο αρχηγός της αστυνομίας ανακάλυψε επίσης ένα αντίγραφο στο αυτοκίνητό του. Στο αντίγραφο το σημείο της νομοθεσίας σχετικά με το γάβγισμα, ήταν μαρκαρισμένο σε κύκλο, ενώ ο δράστης είχε γράψει ακριβώς από πάνω την φράση''γνωρίζω το νόμο!" και μια βρισιά.


Στο παρελθόν η αστυνομία είχε πάει στο σπίτι της Περλ δυο φορές, γιατί κάποιοι παραπονέθηκαν για το γαύγισμά της. Υπάρχει η υποψία ότι είναι το ίδιο άτομο με αυτό που άφησε τα αντίγραφα.

Η πολιτεία των ΗΠΑ προσφέρει αμοιβή σε αυτόν που θα δώσει πληροφορίες, οι οποίες θα οδηγήσουν στον εντοπισμό, τη σύλληψη και την καταδίκη του υπευθύνου για τη δολοφονία της Περλ. 
 


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld