Κομοτηνή: Δολοφονική επιδρομή με 16 ανυπεράσπιστα σκυλιά νεκρά!

 
Σύμφωνα με τον ιστότοπο piazzadelpopolo.blogspot.gr, δολοφονική επιδρομή με στόχο τα ανυπεράσπιστα σκυλιά, ξεκίνησαν ανθρωπόμορφα τέρατα στην περιοχή της Εκτενεπόλ στην Κομοτηνή (δίπλα στο 1ο Λύκειο), καθώς το πρωί της Πέμπτης 27 Δεκεμβρίου τουλάχιστον 6 ζώα δηλητηριάστηκαν από τις φόλες που σκόρπησαν!
 

Τα άτυχα τετράποδα, μερικά απ’ τα οποία δεν ήταν αδέσποτα, έφαγαν την φόλα, η οποία βρέθηκε σε ωμό λουκάνικο.

Τα μέλη της Φιλοζωικής Κομοτηνής έχουν ξεκινήσει εκστρατεία για να εντοπίσουν τον ή τους αδίστακτους αυτούς ανθρώπους που κρύβονται πίσω από τη μαζική δηλητηρίαση σκυλιών, ενώ παράλληλα έχουν καταγγείλει τη δολοφονική δράση τους στις τοπικές αστυνομικές αρχές οι οποίες ερευνούν για την ανακάλυψη των δραστών.
 
 
Φτάνει πια να κρυβόμαστε και να αφήνουμε τους ανεγκέφαλους να παρανομούν και να εκτονώνονται σε αθώες ψυχές! Κάποιος θα είδε, κάποιος θα άκουσε! 

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 6944620973 και 6948587887. 



Με βάση την τελευταία ενημέρωση που έχει το dogw0rld.blogspot.gr 16 είναι πλέον τα θύματα από τις φόλες που έπεσαν στις περιοχές ΟΑΕΔ, Σταθμός και Νυμφαία.







Διαβάστε το συγκινητικό μήνυμα της Φιλοζωικής Κομοτηνής:

16 ψυχές μας άφησαν σήμερα...Ταξίδεψαν στο Ουράνιο Τόξο. 

Θέλω να πιστεύω πως από εκεί θα μπορέσουν να συγχωρήσουν την ανθρώπινη κακία, τη μικρότητα, το μίσος και τη βλακεία που διακατέχει τη φάρα μας.

Τέσσερα από αυτά ήταν αυλιζόμενα. Μέχρι εκεί έφτασε η αρρώστια κάποιου...να ρίξει το δηλητήριο μέσα στις αυλές των σπιτιών μας;


Θέλω να πω πολλά, να βρίσω, να φωνάξω...Μα ποιο το νόημα; Να του ευχηθώ τα ιδια και χειρότερα;


Μα εμείς...αγαπούμε τη φύση, τα ζώα και τον συνάνθρωπό μας.


Τέτοιες μέρες αγάπης τα δάκρυα κυλάνε για την ανθρώπινη απληστία...αυτή που μας έχει ορίσει κουμανταδόρους ενός πλανήτη που πάει κατά διαόλου!


Ξέρω πως πολλοί είδαν..και δε μιλάνε. Να σκεφτείτε μόνο πως η ζωή κάνει κύκλους. 


Σε ο,τι κλείνεις τα μάτια κάποια στιγμή έρχεται μπροστά σου. Σε ο,τι λάθος επικροτείς στο τέλος βρίσκεσαι να συμμετέχεις και να υποφέρεις κι εσύ.

ΤΟ ΛΑΘΟΣ στην προκειμένη περίπτωση είναι η γέννηση, η δημιουργία και η ύπαρξη ενός ατόμου που νομίζει πως υπάρχει μόνος του στον πλανήτη Γη.


Του εύχομαι καλές γιορτές.....Εγώ άλλη μια φορά θα αναλογιστώ όλη την αγάπη που πήρα από αυτές τις ψυχές και θα αισθανθώ τυχερή, γιατί τουλάχιστον είχα την τιμή...να τη ΝΙΩΣΩ!

Δείτε το βίντεο 


1 σχόλιο:

  1. τα φονικά επαναλαμβάνονται, είναι συστηματική η εξόντωση. Αν η μοναδική μας ελπίδα είναι να βρεθεί ένας/ μία με εξουσία και βούληση, θα περιμένουμε, θα περιμένουμε πολύ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld