Σκύλος κλειδωμένος σε ΙΧ με άλλα 4 ζώα χρησιμοποίησε την κόρνα για να σωθούν!


Στο Λονδίνο ένας σκύλος ράτσας χάσκυ βρέθηκε κλειδωμένος στην καμπίνα ενός φορτηγού. Οι φίλοι του, δυο σκυλιά και δύο γάτες, ήταν στο πίσω μέρος του φορτηγού. Οι σκύλοι φορούσαν όλοι φίμωτρο και οι γάτες ήταν σε ένα κλουβί. Οι πόρτες του φορτηγού ήταν κλειδωμένες.

Τα ζώα ήταν σε αυτή την κατάσταση μια εβδομάδα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Προσπαθούσαν να βγουν έξω αλλά λόγω του φίμωτρου δεν μπορούσαν να γαυγίσουν, παρότι τα χάσκυ είναι γνωστά για το ουρλιαχτό τους.

Έτσι λοιπόν, το πανέξυπνο χάσκυ προκειμένου να σωθεί αυτός και η παρέα του βρήκε τον τρόπο να χρησιμοποιήσει την κόρνα του φορτηγού. Χτυπούσε τη κόρνα μέχρι που η αστυνομία του Λονδίνου να φτάσει στο σημείο και να τους διασώσει.


Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι ιδιοκτήτες των ζώων αφού εγκατέλειψαν το διαμέρισμα που ζούσαν, πήραν τα ζώα, τα έβαλαν στο φορτηγό και τα άφησαν εκεί.

Η αστυνομία δεν είναι σίγουρη για το αν τα σκυλιά εγκαταλείφθηκαν. Είναι πιθανό να είχαν τραφεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά δεν υπήρχε τροφή ή νερό στο βαν και οι συνθήκες μέσα στο φορτηγό ήταν άθλιες.

Οι ιδιοκτήτες θα αντιμετωπίσουν τις κυρώσεις του νόμου, ενώ τα ζώα, παρότι είναι σε κακή κατάσταση, μπορούν να επανέλθουν με τη σωστή φροντίδα.


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld