Bazaar για τα αδέσποτα και την γλυκιά Λόλα


Από την Τετάρτη 5/12 έως και την Κυριακή 9/12 και ώρες 10:00 π.μ-10:00 μ.μ, ελάτε να πείτε καφεδάκι ή ποτάκι στο τζάκι και επάνω στην θάλασσα. Ταυτόχρονα βοηθάτε ένα αδέσποτο...Ο σκοπός είναι συγκεκριμένος " Η ΛΟΛΑ".


Πριν σαράντα ημέρες χτυπήθηκε ένα αδέσποτο από αυτοκίνητο...Ζει στην παραλία του Αγ.Νικολάου Αρτέμιδας Λούτσας 4 χρόνια. Μάλιστα επειδή δεν το πέτυχε με την πρώτη ξαναπέρασε από επάνω της δεύτερη φορά.Το αποτέλεσμα ήταν να υποστεί το ζώο διπλό χειρουργείο αφού έκανε θρύψαλα το πόδι της.

Το κόστος έφτασε τα 1.100 ευρώ και έγινε στον κ. Φλαράκο. Λόγω του ότι δεν υπάρχει πρόγραμμα το κόστος το ανέλαβαν οι εθελοντές φιλόζωοι που φυσικά δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ποσόν.Ας βοηθήσουμε όλοι με την συμμετοχή μας!!!


Παρασκευή:ladies night (Ένα ποτό επιπλέον στην κάθε κυρία)
Σάββατο: 9:00 μ.μ Karaoke
Κυριακή :Μπουφέ 13:00 μ.μ

Τρόπος Πρόσβασης στο μαγαζί.

1/ Από Μαραθωνος περνάτε το Πικέρμι και κάνετε δεξιά (φανάρι)στον οικισμό Αγίας Κυριακής δεν στρίβεται πουθενά και στο τέρμα του δρόμου πάλι δεξιά,στο τέλος κάνετε αριστερά στα 200 μέτρα είναι το μαγαζί!

2/ Μέσα από την Λούτσα εκεί που είναι οι καφετέριες,συνεχίζεται όλο ευθεία να βγείτε στο τέρμα των λεωφορείων του Αγ. Νικολάου. Στρίβετε αριστερά στην 25ης Μαρτίου στα 500 μέτρα είναι το Ricci Di Mare!!!

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld