Βοηθήστε την πιτμπουλίτσα που παλεύει με τον καρκίνο!


 
Θέλει να ζήσει και θα το παλέψουμε μέχρι τέλους!


Η Πιτμπουλίτσα της φωτογραφίας δεν ούτε 2.5 ετών. Κατασχέθηκε πρίν αρκετό καιρό με την καταγγελία για κακοποίηση. Είναι ενα σκυλάκι που δεν πάει το μυαλό σου για το τι έχει περάσει και το τι έχει ζήσει.
 
Και σαν να μην της έφταναν όλα αυτά διεγνώστη πριν λίγες μέρες με Λέμφωμα / Καρκίνο στους λεμφαδένες.

Σήμερα, 3/12/12, ξεκίνησε την πρώτη της χημειοθεραπεία. Ανα 21 ημέρες θα πρέπει να υποβάλλεται σε Χημειοθεραπεία. Το σύνολο των χημειοθεραπειών είναι 4-5 και ανάλογα θα δούμε πως θα αντιδράσει και πως θα πάει η κατάσταση της υγείας της.Δεν εχει πειραχτεί κανένα αλλο όργανο παρά μονο οι λεμφαδένες και αυτο ειναι πολυ ενθαρρυντικό.

Το υπέροχο αυτό πλασματάκι λοιπόν ζεί μέσα σε ενα κλουβί μιας πανσιόν και αυτην την φορά συνεχίζουμε και επιμένουμε να ψάχνουμε τον Άνθρωπο που θα θελήσει να την υιοθετήσει και να την αγαπήσει μέχρι το τέλος της ζωούλας της και όσο πάει ... !

Ήταν αρκετοί εκεινοι που με συμβούλευσαν να της κάνω ευθανασία. Για μένα, ΔΕΝ τίθεται κάν ζήτημα. Θα κάνω τα πάντα για να ζήσει αξιοπρεπώς 
 
Ό,ποιος θα ήθελε να βοηθήσει στα έξοδα της Πανσιόν και της Θεραπείας της είναι ευπρόσδεκτος και εγώ ευγνώμων μέσα απο την καρδιά μου !

Βοηθήστε με να την Βοηθήσω! Για ό,ποιες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο 6944 731673

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld