Bazaar από την Κιβωτό Μυτιλήνης για τα αδεσποτάκια


15 και 16 Δεκεμβρίου 2012, η Αθήνα υποδέχεται για μία ακόμη φορά την Κιβωτό-Μυτιλήνης! Η "Φωλιά του Τσίνο" θα ανοίξει για μία ακόμη χρονιά την αγκαλιά της και θα φιλοξενήσει το μπαζάρ για τα αδεσποτάκια της Κιβωτού! 

Το Σάββατο και την Κυριακή 15 και 16 Δεκεμβρίου, οι πόρτες της Φωλιάς θα ανοίξουν απο τις 10 πμ. μέχρι τις 9 μμ. για να υποδεχτούν όλους τους φίλους της Κιβωτού διαθέτοντας τα πιο πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα χειροποίητα δώρα που έχετε δει, απίθανα προϊόντα σε χαμηλές τιμές, χειροποίητα δωράκια και κοσμήματα, γούρια για τη νέα χρονιά, κρασιά, καινούργια επώνυμα ρούχα σε καταπληκτικές τιμές, παπούτσια , τσάντες και αξεσουάρ σε απίθανες προσφορές, βιβλία, c/d, dvd, λιχουδιές- παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους και πολλά άλλα αντικείμενα. Τους φίλους που θα επισκεφθούν το παζάρι περιμένουν και άλλες πολλές-πολλές εκπλήξεις και δώρα! 

Στην λαχειοφόρο (3 ευρώ ο λαχνός!) κληρώνονται επί τόπου πλούσια δώρα! (Διαμονή σε ξενοδοχεία Σκιάθο-Πάρο-Αράχοβα κλπ), προσκλήσεις σε θέατρα, δείπνα σε εστιατόρια, SPA, καλλωπισμοί για σκυλάκια, συνδρομές σε γυμναστήρια, και πολλά άλλα πλούσια δώρα , ενώ -επιπλέον- οι τιμές των ειδών Pet του καταστήματος θα "κατηφορίσουν" 20% για όσους απο τους επισκέπτες επιθυμούν να ψωνίσουν για τους μικρούς μας φίλους!

Πληροφορίες: 210-9359592 - Βρυούλων 6- Ν.Σμύρνη 

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld