Χανιά: Η ταλαιπωρία του λαμπραντόρ που σώθηκε από πνιγμό συνεχίζεται

 
Θυμάστε τον λαμπραντοράκο που στις 18 Νοεμβρίου γλίστρησε στο λιμάνι των Χανίων;Η ιστορία του, τελικά, δεν τελείωσε εκείνη την ημέρα, ούτε την επόμενη με ένα αίσιο τέλος!!
 
Την επόμενη ακριβώς ημέρα ο σκυλούκος θα παραδιδόταν στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος τον είχε χάσει και τον έψαχνε μέρες!!
 
Η ιστορία όμως, συνεχίζεται έτσι:
 
Το ραντεβού είχε κλείσει για τις 20 Νοεμβρίου και ο άνθρωπος που είχε αναγνωρίσει τον χαμένο σκύλο του στις φωτογραφίες, πήγε στο καταφύγιο "Κιβωτός Χανίων" για να τον παραλάβει.
 
Το σκυλί αυτό όμως, δεν ήταν το δικό του κι έτσι δυστυχώς ο μικρός ήρωας της ιστορίας μας παρέμεινε στην Κιβωτό όπου φιλοξενείται μέχρι σήμερα!
 
Στο μεταξύ, μετά από εξετάσεις που του έγιναν, βρέθηκε θετικός σε Καλαζάρ! Είναι μικρός σε ηλικία και γύρω στα 30 κιλά!
 
 
Να ξέρετε ότι το Καλαζάρ είναι εύκολο να καταπολεμηθεί όταν βρίσκεται σε αρχικό στάδιο, αλλά και αργότερα, με την απαραίτητη φροντίδα και αγάπη!
 
Η "Κιβωτός Χανίων", αναζητά φιλόζωους γονείς, οι οποίοι θα συνεχίσουν να τον αγαπούν και να τον φροντίζουν για όλη την υπόλοιπη ζωή του! 
 
 Είναι κρίμα να τον αφήσουμε μόνο του, είναι άδικο να συνεχίσει να ταλαιπωρείται. Είναι οξύμωρο μια ψυχούλα που σώθηκε από βέβαιο πνιγμό, να συνεχίσει να ζει στην εγκατάλειψη!
 
Είναι πολύ καλός χαρακτήρας, παιχνιδιάρης και κούκλος! Ας προσπαθήσουμε όλοι να τον βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας μας!!!
 
Εάν ενδιαφέρεται κάποιος να τον υιοθετήσει,ας επικοινωνήσει με την "Κιβωτό Χανίων" και με την κυρία Silke Wrobel στο 6946 881155.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld